Ειδήσεις

Μπλόκαρε το κέντρο όταν αγροτικό σταμάτησε στη στροφή /video

Η παράνομη -αν μη τι άλλο- στάθμευση στην αρχή της Δικαιοσύνης, όπως ήταν φυσικό στάθηκε η αιτία για να προκληθεί κυκλοφοριακό μποτιλιάρισμα όταν χρειάστηκε να περάσει από εκεί λεωφορείο.

Μπλόκαρε το κέντρο του Ηρακλείου, το πρωί της Τρίτης, από ασυνείδητο οδηγό που επέλεξε να αφήσει το αγροτικό του σε σημείο τέτοιο που καθιστούσε απαγορευτική τη διέλευση μεγάλου τύπου οχημάτων,  από την πιο κεντρική λεωφόρο της πόλης, αυτή της λεωφόρου Δικαιοσύνης.

Η παράνομη -αν μη τι άλλο- στάθμευση στην αρχή της Δικαιοσύνης,  όπως ήταν φυσικό στάθηκε η αιτία για να προκληθεί κυκλοφοριακό μποτιλιάρισμα όταν χρειάστηκε να περάσει από εκεί λεωφορείο.

Ουρές ακινητοποιημένων αυτοκινήτων, κορναρίσματα , φωνές και εξοργισμένοι οδηγοί, καθηλωμένοι στα οχήματα τους για αρκετή ώρα, συνέθεταν σκηνικό μίας άκρως ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας, με τον οδηγό του αγροτικού την ίδια ώρα να παραμένει άφαντος.

Η δημοτική αστυνομία που ειδοποιήθηκε έσπευσε στο σημείο δίχως να καταφέρει να βρει τον οδηγό του επίμαχου οχήματος.

Ωστόσο, αυτό που τελικά έγινε ήταν να μετακινηθούν τα οχήματα που είχαν σταθμεύσει από την απέναντι πλευρά της Λεωφόρου Δικαιοσύνης για  να «ελευθερωθεί» κατά κάποιο τρόπο ο δρόμος και να γίνει ανεμπόδιστα η διέλευση του λεωφορείου από το σημείο.

Πάντως ο οδηγός του κόκκινου οχήματος υπέπεσε και σε άλλη σοβαρή παράβαση, αφού στο σημείο που άφησε το αυτοκίνητο του ήταν διάβαση πεζών .

Διερχόμενοι περαστικοί με έκπληξη παρακολουθούσαν τα όσα συνέβαιναν, αδυνατώντας να πιστέψουν τις απανωτές παραβάσεις του αγροτικού με τον οδηγό του σίγουρα να τον περιμένουν βαριά και τσουχτερά πρόστιμα.

To video είναι από τη στιγμή που  μόλις αρχίζει να ξεμπλοκάρει σταδιακά ο δρόμος.

B.M

Βίντεο - φωτογραφίες : Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια