Ειδήσεις

Που θα… «περιμένουν» τον Τσίπρα συνδικαλιστές και σωματεία

«Θερμή» αναμένεται να είναι η υποδοχή του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην Κρήτη, καθώς εργαζόμενοι όλων των κλάδων, αγρότες και συνταξιούχοι αναμένεται να τον «καλωσορίσουν» με… συλλαλητήρια.

Αναλυτικότερα, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου:

Η Παγκρήτια Συντονιστική Κίνηση Αγροτών θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλατεία Ελευθερίας, με την προσυγκέντρωση να πραγματοποιείται έξω από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου (ΕΚΗ), στις 6:00 το απόγευμα.

Την ίδια ημέρα, το ΕΚΗ καλεί τους εργαζομένους και όλο τον κόσμο στο Εργατικό Κέντρο, στις 6:00 το απόγευμα.

«Με συλλαλητήριο απαντάμε μαχητικά στην "αναπτυξιακή" φιέστα της Κυβέρνησης στο Ηράκλειο», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν το Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου, το Συνδικάτο Εργατοϋπάλληλων Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Ηρακλείου, η Ένωση Ιδιωτικών Υπάλληλων Ηρακλείου, το Σωματείο ιδιωτικών εκπαιδευτικών «Γαλάτεια Καζαντζάκη» και η Ένωση συνταξιούχων ΙΚΑ Ηρακλείου.

Στην πλατεία Κορνάρου, στις 6:00 το απόγευμα της Πέμπτης, το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ, θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο.

Όμως και οι αγρότες των Χανίων, καλούν τους μικρομεσαίους αγρότες να δώσουν δυναμικό «παρών» στο συλλαλητήριο στο Ηράκλειο την Πέμπτη στις 6:00 στην πλατεία Κορνάρου.

Ενώ, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου:

Στις 18:00 στην Καινούρια Πόρτα, την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η συζήτηση για την πολιτική της Υγείας της κυβέρνησης, το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στην καινούρια Πόρτα.

Να σημειωθεί ότι ο Πρωθυπουργός θα φτάσει στο Ηράκλειο στις 21 Σεπτεμβρίου και θα συμμετέχει στο αναπτυξιακό συνέδριο Κρήτης, με την ομιλία του να πραγματοποιείται στο κινηματοθέατρο Αστόρια, στις 7:30 το απόγευμα.

Σχόλια