Ειδήσεις

Πολλά τα χιλιόμετρα Αυγενάκη, πάντα στο πλευρό του Κυριάκου

Αναμφίβολα η ΔΕΘ πλέον για τη Νέα Δημοκρατία δεν είναι μια απλή υπόθεση. Ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης «έγραψε» πολλά, πάρα πολλά χιλιόμετρα, εκτελώντας με τα κομματικά στελέχη ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα 230 επισκέψεων κλιμακίων και 33 εκδηλώσεων όλο το δεκαήμερο προ της ομιλίας του προέδρου.

Ωστόσο, τη μεγάλη στιγμή, όπως φάνηκε από την εικόνα των εκδηλώσεων και τη γενικότερη παρουσία της Νέας Δημοκρατίας στη ΔΕΘ, ήταν όλα «στην τρίχα». Άψογη διοργάνωση, πολύς κόσμος, εξαιρετική παρουσία, με κορύφωση την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σίγουρα η κούραση είναι μεγάλη για τον αεικίνητο Λευτέρη Αυγενάκη και τους συνεργάτες του, που μας έχουν συνηθίσει σε υψηλούς ρυθμούς, όμως έλαβε δεκάδες «μπράβο» από τα στελέχη της Βόρειας Ελλάδας που έζησαν από κοντά όλη την παρουσία της Ν.Δ. επί μια ολόκληρη εβδομάδα.

Όπως είπε ο ίδιος, «4 χιλιάδες χιλιόμετρα σε δέκα ημέρες στη Βόρεια Ελλάδα είναι απολύτως εξαντλητικά, όμως η ικανοποίηση από την εικόνα που είδαμε μας αποζημιώνει και βέβαια μας ενθαρρύνει για μεγαλύτερη προσπάθεια». Και όπως φαίνεται, μοιράστηκε αυτή του τη σκέψη στα social media με το «ευχαριστώ» στους συνεργάτες του.

Σχόλια