Ειδήσεις

20 περίπτερα για την υγεία & την ομορφιά γέμισαν την πλατεία

Με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία ο ΣΥΦΑΚ (Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Κρήτης και Δωδεκανήσων), πραγματοποιεί αυτό το τριήμερο το 5ο συνέδριο στο Ηράκλειο.

Με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία ο ΣΥΦΑΚ (Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Κρήτης και Δωδεκανήσων), πραγματοποιεί αυτό το τριήμερο το 5ο συνέδριο στο Ηράκλειο, με θέμα «Το φαρμακείο στην υγεία και την ομορφιά. Παρόν και μέλλον».

Ποικίλες δράσεις φιλοξενούνται στην πλατεία ελευθερίας και όχι μόνο, ενώ οι γιατροί, οι φαρμακοποιοί και οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να μυηθούν στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς μέσα από επιμορφωτικά σεμινάρια, ομιλίες και στρογγυλά τραπέζια.

Η εξέλιξη της υγείας και της ομορφιάς στη Νέα Εποχή είναι ο στόχος του συνεδρίου που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του ιατρικού και φαρμακευτικού συλλόγου Ηρακλείου.

8, 9 και 10 Σεπτεμβρίου

Ένα τριήμερο συνέδριο για φαρμακοποιούς, γιατρούς και καταναλωτές, με ποικίλες δράσεις υγείας, ευεξίας, ομορφιάς… με ομιλίες από αναγνωρισμένους επιστήμονες στο χώρο της υγείας, στρογγυλά τραπέζια, εκπαιδευτικό σεμινάριο, κινητές μονάδες, προσφορές και 20 περίπτερα στην Πλατεία Ελευθερίας, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του ιατρικού και φαρμακευτικού συλλόγου Ηρακλείου.

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μαυροματάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια