default-image

Πετράκης: "Σημαντικό ότι είχαμε αγωνιστική πειθαρχία"

Ποδόσφαιρο
Πετράκης: "Σημαντικό ότι είχαμε αγωνιστική πειθαρχία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχαριστημένος από την παρουσία του ΑΟΧ/Κισσαμικού και την πειθαρχία που υπηρέτησαν οι παίκτες του το αγωνιστικό πλάνο κόντρα στον ΟΦΗ, ήταν ο Γιώργος Πετράκης.

Ο Ηρακλειώτης τεχνικός επισήμανε ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά υπογράμμισε: «Στο παιχνίδι είχαμε σχεδιάσει κάποια πράγματα που τα υλοποιήσαμε και είμαι ευχαριστημένος για αυτό, κυρίως σε ότι ένα να κάνει με την πειθαρχία των παικτών.

Απειληθήκαμε κάποιες λίγες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και εμείς είχαμε φάσεις αλλά όχι την ωριμότητα στις τελική προσπάθεια. Ήμασταν καλοί και στο δεύτερο ημίχρονο και όλο αυτό μας γεμίζει ευθύνη για να είμαστε έτοιμοι όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ έχει ποιοτική ομάδα και αυτό που θέλει να παρουσιάσει είναι κάτι καλό. Εμείς αργήσαμε να ξεκινήσαμε, θα είμαστε εντάξει αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις αρχές του Οκτώβρη, αλλιώς θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι όταν ξεκινήσει».

Ο Νώντας Παντελάκης από την πλευρά του εκπροσωπώντας τους παίκτες της χανιώτικης ομάδας, ανέφερε: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές και ποιοτικές ομάδες. Εμείς θέλαμε να μείνουμε πίσω, να κυκλοφορήσει ο ΟΦΗ τη μπάλα και να φύγουμε στις αντεπιθέσεις. Το πετύχαμε αυτό και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και ένα γκολ, ενώ αντίθετα το δεχθήκαμε από ένα παιδικό λάθος. Κάναμε κάποιες προσπάθειες και ευκαιρίες, δεν πετύχαμε όμως γκολ και έμεινε το 1-0».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News