default-image

Αιματοκυλισμένοι οι δρόμοι της Κρήτης - Μεγαλώνει ο αριθμός

Κρήτη
Αιματοκυλισμένοι οι δρόμοι της Κρήτης - Μεγαλώνει ο αριθμός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μαύρες» μέρες είναι οι τελευταίες για την Κρήτη, με τα τροχαία να είναι αλλεπάλληλα, όπως και οι θάνατοι στην άσφαλτο. Το νησί θρηνεί δεκάδες θύματα στους δρόμους του γεμίζοντας τους κατοίκους θλίψη αλλά και οργή. Ποιος φταίει τελικά; Το κακό οδόστρωμα ή η ελλιπής οδηγική παιδεία;

Τα ερωτήματα «γεννιούνται» το ένα μετά το άλλο, όταν όμως νέοι άνθρωποι αφήνουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, τότε τα λόγια παύουν να έχουν σημασία και σειρά παίρνει ο ανείπωτος πόνος των οικογενειών μαζί με τις οποίες θρηνεί ολόκληρη η Κρήτη.

Μέχρι στιγμής, ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν στη ζωή τους από τροχαίο ανέρχεται στους 35.

Νεκροί η Στέλλα και ο Γιάννης όταν τους χτύπησε όχημα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στα Κουνουπιδιανά Χανίων όταν δύο νέα παιδιά ηλικίας 19 και 20 ετών παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Ο 20χρονος Γεωργιανός οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω στη Στέλλα και το Γιάννη οδηγήθηκε στον ανακριτή και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΕΚΡΟΙ ΔΥΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ

Νεκρός μετά από σύγκρουση με λεωφορείο

Και οι τραγωδίες δε σταματούν εδώ αφού το πρωί του Σαββάτου σημειώθηκε άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 41χρονο Χρήστο Θεοδόση.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της παλιάς γέφυρας του Αποσελέμη στην παλιά εθνική οδό. Ι. Χ συγκρούστηκε με τουριστικό λεωφορείο με αποτέλεσμα το μεγάλο όχημα με τους 38 τουρίστες να πέσει στο ποτάμι.

Επιβάτες και οδηγός «γλίτωσαν από του χάρου τα δόντια» δε συνέβη όμως το ίδιο και με τον οδηγό του Ι.Χ ο οποίος έχασε πρόωρα τη ζωή του.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ - PHOTOS

18ΧΡΟΝΟΣ - ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ

Πριν προλάβει να συνέλθει η Κρήτη από το θανατηφόρο τροχαίο στον Αποσελέμη, άλλος ένας θάνατος προστίθεται στη… μακάβρια λίστα.

Αυτή τη φορά ένας 18χρονος ο οποίος τοπ πρωί της Κυριακής έχασε τον έλεγχο του αγροτικού αυτοκινήτου που οδηγούσε στη Μεσσαρά.

Ο 18χρονος τραυματίστηκε σοβαρά. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο νεαρός υπέστη ανακοπή βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «ΜΑΥΡΗ» ΚΥΡΙΑΚΗ, ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ Ο 18ΧΡΟΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - PHOTO

>>ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ.

Ο 32ΧΡΟΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΓΑΖΙ

Άλλος τον Κωνσταντίνο ηλικίας 32 ετών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή αφού τα τραύματα του μετά το δυστύχημα στο Γάζι, ήταν πολύ σοβαρά. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρός.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο 32ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΓΑΖΙ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News