default-image

Το τροχαίο που άλλαξε τη ζωή 53χρονου, δεν "σώθηκε" το χέρι

Κρήτη
Το τροχαίο που άλλαξε τη ζωή 53χρονου, δεν "σώθηκε" το χέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα σε μια στιγμή η ζωή του άλλαξε και λίγο έλειψε να χάσει και ο ίδιος τη ζωή του. Ο 53χρονος Κρητικός που ενεπλάκη την Παρασκευή σε τροχαίο στα Πεζά, ακρωτηριάστηκε στο χέρι καθώς τραυματίστηκε σοβαρά από τη σφοδρή σύγκρουση και παρά τη μεγάλη προσπάθεια των γιατρών δεν μπόρεσε να «σωθεί» το χέρι.

Ήδη από την πρώτη στιγμή που έφτασαν οι διασώστες στο σημείο του τροχαίου, η εικόνα που αντίκρισαν ήταν εφιαλτική λόγω της έντονης αιμορραγίας και όλα έδειχναν ότι η εικόνα ήταν μη αναστρέψιμη για το πάνω άκρο.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ, ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ ΟΔΗΓΟΣ

Παραμένει στην Ορθοπεδική

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείου όπου έγινε ότι ήταν δυνατό για τον τραυματία. Όπως τόνισε ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου κ.Μοσχοβάκης στο neakriti.gr «το χέρι του τραυματία έχει ακρωτηριαστεί και δεν μπόρεσε να σωθεί. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και εκτός κινδύνου στην Ορθοπεδική του νοσοκομείου».

Η περιπέτεια υγείας παραμένει εξαιρετικά επώδυνη για τον ίδιο και την οικογένειά του ωστόσο ακόμα κι αν έχει μπροστά έναν γιγάντιο αγώνα και θα χρειαστεί μια περίοδος προσαρμογής στη νέα καθημερινότητα, ο 53χρονος οδηγός αγροτικού ,«γλίτωσε» τα χειρότερα αφού η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που θα μπορούσε να του στερήσει τη ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε την Παρασκευή στο ύψος των Πεζών όταν το αγροτικό συγκρούστηκε με ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο συνολικά ατόμων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News