default-image

Ο ξεχωριστός τρόπος με τον οποίο θα τιμήσουν τη Β. Μανασάκη

Κρήτη
Ο ξεχωριστός τρόπος με τον οποίο θα τιμήσουν τη Β. Μανασάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον Ιανουάριο άφησε την τελευταία της πνοή γεμίζοντας θλίψη την Κρήτη. Ο λόγος για την Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου σε θέματα ενέργειας Βιργινία Μανασάκη, η οποία έδινε μάχη πολλούς μήνες με τον καρκίνο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Τη Βιργινία Μανασάκη δεν την έχουν ξεχάσει ούτε οι δικοί της άνθρωποι ούτε ολόκληρη η Κρήτη.

Γι' αυτό το λόγο, το Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας με τα μουσικά του σύνολα "Κεντρώας Κρήτης Μελωδοί", "Κρήτες Ριζίτες", "Ντελίνες αοιδοί" και "Κεντρώας Κρήτης Μελωδοί, εν Αθήναις", με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και τη βοήθεια της Ενορίας Γαλιάς Μεσαράς, διοργανώνει μεγάλη συναυλία, αφιερωμένη στη μνήμη της αείμνηστης αντιπεριφερειάρχη Βιργινίας Μανασάκη.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΩΡΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΒΙΡΓΙΝΙΑΣ ΜΑΝΑΣΑΚΗ

Η συναυλία αυτή θα δοθεί στη Γαλιά Μεσαράς, χωριό καταγωγής της μακαριστής Βιργινίας Μανασάκη, την Τρίτη 22 Αυγούστου, και ώρα 8:45 μ.μ., στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - ΕΦΥΓΕ Η ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΝΑΣΑΚΗ

Τα τραγούδια της συναυλίας θα ερμηνεύσει 75μελής μικτή χορωδία και 15μελής ορχήστρα, υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Ευρωπαϊκής και Βυζαντινής Μουσικής κ. Κων/νου Χ. Σταυρουλάκη, ο οποίος είναι και ο διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως.

«Η συναυλία αυτή αποτελεί ένα ελάχιστο δείγμα αγάπης και σεβασμού προς τη μνήμη της αγαπητής Βιργινίας Μανασάκη», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News