Ειδήσεις

Η συνάντηση Παπαρίζου - Μενεγάκη: Τι είπαν οι δύο γυναίκες;

Η Έλενα Παπαρίζου σε συνέντευξή της αποκάλυψε τη συνάντηση που είχε με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και τι είπαν οι δύο γυναίκες.

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξη στο περιοδικό "Γυναίκα" και στην Χριστίνα Πολίτη αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με την παρουσιάστρια, λέγοντας τα εξής:

«Δεν είναι ωραίο πράγμα να ωριμάζεις και να απελευθερώνεσαι; Εσύ, που ξέρω πως έχεις εξαιρετικά καλή σχέση με τον εαυτό σου, με καταλαβαίνεις. Δεν ενηλικιώνεσαι, δεν μεγαλώνεις, αλλά ωριμάζεις και αποκτάς σιγουριά. Επίσης εκτιμάς την αξία του άντρα και της φιλίας. Αυτό λέγαμε με την Ελένη Μενεγάκη προχθές, πόσο καλά είμαστε και πόση ευτυχία μάς βρήκε στο μέσο της ζωής, δεν το περιμέναμε. Άρα εσύ στα 35 είσαι πολύ μικρή ακόμα» ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια αναφερόμενη στη δημοσιογράφο και πρόσθεσε:

«Όταν είδα την Ελένη προχθές απαστράπτουσα, της είπα: «Μα πώς είναι δυνατόν να ομορφαίνεις κάθε μέρα που περνάει;» Είναι μια γυναίκα που γίνεται πιο όμορφη κάθε φορά που γίνεται μάνα. Είναι σπουδαία - είδωλο.»!

thetoc.gr

Σχόλια