Ειδήσεις

Ο αποχαιρετισμός του διευθυντή που "αφήνει" το δημοτικό του

Για τον διευθυντή του 15ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου, κλείνει ένας κύκλος 6ετίας στο συγκεκριμένο σχολείο.

Πριν μερικές ημέρες ανακοινώθηκαν οι νέοι διευθυντές σχολικών μονάδων σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Κάποιοι παρέμειναν στα πόστα τους και κάποιοι άλλοι τοποθετήθηκαν σε άλλη εκπαιδευτική κοινότητα από όπου και πλέον θα ασκούν τα καθηκόντα τους.

Για τον διευθυντή του 15ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου, κλείνει ένας κύκλος 6ετίας στο συγκεκριμένο σχολείο.

Ο κ. Χαρίδημος Φραγκομιχελάκης ,σύμφωνα και με τις ανακοινώσεις για τις τοποθετήσεις νέων διευθυντών, από τη νέα σχολική χρονιά θα ανήκει στο εκπαιδευτικό δυναμικό του 52ου δημοτικού σχολείου στον Εσταυρωμένο.

Ο ίδιος, με ανάμεικτα συναισθήματα και κυρίως αγάπη για όλα όσα στο συγκεκριμένο σχολείο, δεν θα μπορούσε να... φύγει δίχως να αποχαιρετήσει με το δικό του τρόπο όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα,από τους μαθητές τους μέχρι τους καθηγητές αλλά και τους γονείς.

Αναλυτικά ο κ. Φραγκομιχελάκης αναφέρει:

Σήμερα κλείνει ένας κύκλος έξι ετών στο Σχολείο μας. Ένας κύκλος που η κάθε ακτίνα του κουβαλάει τη δική της ιστορία. Μέσα σε ένα πλαίσιο συνεργασίας και σε ένα κλίμα που διευκόλυνε την παραγωγή νέων ιδεών και κατ' επέκταση την ανάληψη δημιουργικών πρωτοβουλιών, πραγματοποιήσαμε αυτά που πιστεύουμε ότι πρέπει να χαρακτηρίζουν το Δημόσιο Σχολείο του σήμερα και του αύριο.

Με την ανάρτηση αυτή θέλω να ευχαριστήσω τους μαθητές μας για την αγάπη που διέκρινα στα μάτια τους, τους συναδέλφους μου που συμπορευτήκαμε το διάστημα αυτό, το προσωπικό του Σχολείου, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων και τους γονείς των μαθητών μας, που μέσα από μια ουσιαστική συνεργασία και έναν αμοιβαίο σεβασμό , παρά τις δύσκολες συγκυρίες, μπορέσαμε να οικοδομήσουμε ένα σχολικό περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Εύχομαι σε όλους δημιουργική συνέχεια!

Η δική μου πορεία συνεχίζεται στο 52ο Δημ. Σχολείο Ηρακλείου.

Με αγάπη και εκτίμηση

Χαρίδημος Φραγκομιχελάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια