default-image

Για ποιο λόγο κατεβαίνει Κρήτη η Αγγελική Νικολούλη

Κρήτη
Για ποιο λόγο κατεβαίνει Κρήτη η Αγγελική Νικολούλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Κρήτη θα βρεθεί σε λίγες ημέρες η γνωστή δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη. Ο λόγος δεν θα είναι βέβαια μία υπόθεση εξαφάνισης Κρητικού ή Κρητικιάς αλλά για παρουσίαση του νέου της βιβλίου "Έρωτας Φονιάς."

Η Αγγελική  θα επισκεφθεί Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο με έκδηλη ανυπομονησία όπως λέει να γνωρίσει από κοντά τον κόσμο της Κρήτης.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει η Α.Νικολούλη σχετικά με την επίσκεψη της στην Κρήτη.

"Κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία να βρεθώ στην πανέμορφη Κρήτη μας,  νιώθω χαρά μεγάλη.

Ο τρόπος που εκδηλώνετε την ζεστασιά και την αγάπη σας  στο «Τούνελ» και σε μένα προσωπικά, είναι τόσο ιδιαίτερος,  που  με συγκινεί βαθιά.

Στα είκοσι ένα χρόνια προβολής της εκπομπής ασχοληθήκαμε με πολλές υποθέσεις αγνοουμένων στην Κρήτη. Πάντα  ήσασταν πρόθυμοι να βοηθήσετε για τους συντοπίτες σας και σας ευχαριστώ από καρδιάς για την πολύτιμη συμβολή σας.

Τον Ιούλιο θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε και πάλι από κοντά, με αφορμή την παρουσίαση του τρίτου μου βιβλίου «Έρωτας φονιάς»,  που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη.

Σε τρεις ξεχωριστές εκδηλώσεις στα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο, θα έχουμε τη δυνατότητα να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να υπογράψω τα βιβλία σας.

Ανυπομονώ να συναντηθούμε από κοντά…

Το πρώτο μας ραντεβού είναι στα Χανιά, στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν  η  Τυποβιβλιοχαρτεμπορική  Πελεκανάκη και  οι εκδόσεις Καστανιώτη.

Θα συναντηθούμε τη Δευτέρα 10 Ιουλίου στις οκτώ το βράδυ,  στο ιστορικό και φιλόξενο καφέ «Κήπος», στον Δημοτικό Κήπο Χανίων.  

Στο πάνελ θα βρίσκεται ένας εκλεκτός ομιλητής,  ο Δρ Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και συγγραφέας,  Γιώργος Παπακωνσταντής."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News