default-image

Αγωνία για τον ποδοσφαιριστή που χτύπησε σε τροχαίο - video

Κρήτη
Αγωνία για τον ποδοσφαιριστή που χτύπησε σε τροχαίο - video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ και στον αθλητικό κόσμο του Ηρακλείου μαθαίνοντας ότι ο βαρύτατα τραυματίας του τροχαίου που συνέβη νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στη διακλάδωση του Αγίου Θωμά στο Ηράκλειο, ο Στέργιος Τσικολιδάκης, είναι ποδοσφαιριστής και ανήκει στο δυναμικό της Δαμάστας με την τοπική κοινωνία να είναι συγκλονισμένη.

Η διοίκηση του συλλόγου της Δαμάστας βρίσκεται από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας του, ωστόσο οι ώρες που περνούν για το 27χρόνο παλικάρι που ήταν οδηγός του ενός εκ των οχημάτων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, είναι κρίσιμες και δίδεται ένα μεγάλος αγώνας αυτή τη φορά για τη ζωή του, μέσα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ

Με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ήδη έχει  υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, και αν και έχει περάσει μόλις ένα 24ώρο, δεν μπορούν να ειπωθεί το παραμικρό και όλοι αναμένουν την εξέλιξη της υγείας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ 3 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη διακλάδωση του Αγίου Θωμά στο Ηράκλειο, μετά από σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, ο 27χρονος εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του και στο σημείο έσπευσαν 5 πυροσβέστες και η 3η ΕΜΑΚ που με μεγάλη προσπάθεια ανέσυραν τον οδηγό από τα συντρίμμια.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Φωτογραφίες : Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News