default-image

Με άρωμα Κρήτης το Πανελλήνιο Beach Volley

Σπορ
Με άρωμα Κρήτης το Πανελλήνιο Beach Volley

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την Κρήτη να αποτελεί έναν από τους βασικούς σταθμούς του θα διεξαχθεί και φέτος το Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley μάστερ, το οποίο θα φιλοξενηθεί σε τέσσερα διαφορετικά μέρη της Ελλάδας.

Η αυλαία ανοίγει το προσεχές σαββατοκύριακο από τις Σπέτσες, ενώ σκυτάλη θα πάρει το Ξυλόκαστρο το διήμερο 1-2 Ιουλίου. Επόμενος ραντεβού θα δοθεί στην παραλία του Αντιρρίου το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουλίου, ενώ η αυλαία θα πέσει στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο.

Μετά από πέντε χρόνια το Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley θα επιστρέψει στην τηλεόραση καθώς το σταρ κεντρικής Ελλάδας θα το παρουσιάσει μέσα σε τέσσερις 45λεπτες εκπομπές, οι οποίες θα προβληθούν και από την ΚΡΗΤΗ  TV.

Το παρών στους αγώνες θα δώσουν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες Beach Volley στην Ελλάδα και ο ανταγωνισμός αναμένεται ιδιαίτερα μεγάλος και φέτος, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο. Μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε οι παρευρισκόμενοι αθλητές και αθλήτριες κάλεσαν τον κόσμο να αγκαλιάσει τα τέσσερα τουρνουά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μάστερ θα διεξαχθεί και το αντίστοιχο των Τζούνιορς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News