Ειδήσεις

Στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού ο Γιώργος Μαυρίδης

Ένας σούπερ ήρωας και τέσσερις παραμυθένιοι, βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού στον Πόρο. Ο λόγος για τον Γιώργο Μαυρίδη και τους συνεργάτες του, που σκόρπισαν απλόχερα χαμόγελα στα φιλοξενούμενα κορίτσια του Κέντρου.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, ντυμένος Μπάντμαν και οι συνεργάτες του, ο μικρός Πίτερ-Πανάκης, ο Πριγκιπάκης, ο Σουπερμανάκης και η Χιονάτη, παρέα πάντα με την αγαπημένη σκυλίτσα του Γιώργου, Μόλυ, βρέθηκαν στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού για τις ανάγκες της εκπομπής του Γιώργου, «Στο δρόμο», η οποία προβάλλεται με επιτυχία στον τηλεοπτικό σταθμό "Alpha".

Ο Γιώργος και οι συνεργάτες του, αφού παρουσίασαν ένα θεατρικό δρώμενο στα παιδιά έπαιξαν μαζί τους και φωτογραφήθηκαν με αυτά αλλά και τους εργαζόμενους και τους εθελοντές του σωματείου «Είμαι ακόμα Παιδί» που αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του Κέντρου και της Παραγωγής της εκπομπής.

Φιλικός και προσιτός, χωρίς ίχνος σταρισμού αλλά με απόλυτη ευαισθησία, ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε με τα φιλοξενούμε κορίτσια του Κέντρου και μοίρασε αυτόγραφα.

Κι αφού ο ίδιος αλλά κι η παραγωγή ενημερώθηκαν για τις ανάγκες του Κέντρου, γεμάτοι παιδικά χαμόγελα και εικόνες, αποχαιρέτησαν τα κορίτσια.

Με την παρουσία τους στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού στο Πόρο, η εκπομπή ολοκλήρωσε τις περιπέτειες της στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το μέχρι στιγμής προγραμματισμό, ο «Δρόμος» της Κρήτης, θα έρθει στις οθόνες μας το πρώτο δεκαήμερο του Ιούλη.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΠΛΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ "ΒΡΑΚΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΜΑΥΡΙΔΗ

Για 3 μήνες σπίτι τους το βαν και γειτονιά τους όλη η Ελλάδα!

Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Γιώργος Λέντζας αγόρασαν ένα μεταχειρισμένο βαν, το ανακατασκεύσαν και βγήκαν στο δρόμο για ένα road trip στην Ελλάδα με σκοπό να πραγματοποιήσουν όσες περισσότερες επιθυμίες έχουν συμπεριλάβει στη λίστα τους.

Στο ταξίδι τους αυτό και η Μόλυ, η πανέμορφη σκυλίτσα του Γιώργου, με την ισχυρή προσωπικότητα!

Ρεπορτάζ: Μαίρη Καριωτάκη

Σχόλια