default-image

«Παλεύει» στην εντατική η 35χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ

Κρήτη
«Παλεύει» στην εντατική η 35χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

    «Παλεύει» στην εντατική του Βενιζελείου η 35χρονη γυναίκα η οποία παρασύρθηκε χθες από αυτοκίνητο στις Μοίρες. Κανείς δεν φανταζόταν ότι μια συνηθισμένη μέρα και η προσπάθειά της να διασχίσει το δρόμο, θα κατέληγε όχι μόνο στο νοσοκομείο, αλλά και στην εντατική.

Η 35χρονη πολυτραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Μοιρών και από εκεί Βενιζέλειο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από ορθοπεδικούς. Οι γιατροί εμφανίζονται επιφυλακτικοί για την πορεία της υγείας της και παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό την εξέλιξή της.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ 35ΧΡΟΝΗ

Αγωνία για την 35χρονη

Όπως τόνισε μιλώντας στο neakriti.gr o διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του Βενιζελείου κ.Τριανταφύλλου «η πολυτραυματίας φέρει κακώσεις στο κεφάλι και ενώ ήταν ασταθής, σταθεροποιήθηκε αιμοδυναμικά. Οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις βρίσκονται υπό έλεγχο αλλά παρακολουθούμε συνεχώς την κατάστασή της».

Στο πλευρό της 35χρονης βρίσκεται και η οικογένειά της που αγωνιά για την πορεία της υγείας της, ενώ όλοι προσεύχονται να βγει νικήτρια από αυτή τη μεγάλη μάχη που δίνει.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News