Ειδήσεις

Οι απαντήσεις στη Νεοελληνική Γλώσσα από το "Θεμέλιο"

Προσιτά και ανάλογα των δυνατοτήτων των μαθητών τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων της Νεοελληνικής Γλώσσας .

Διαβάστε τις απαντήσεις από το φροντιστήριο "Θεμέλιο" στα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων και συγκεκριμένα στο μάθημα της Νέας Ελληνικής γλώσσας στο οποίο διαγωνίστηκαν σήμερα οι μαθητές των ΕΠΑΛ.

Για τις απαντήσεις στα θέματα των εξετάσεων πατήστε (εδώ)

Τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων της Νεοελληνικής Γλώσσας των Επαγγελματικών  Λυκείων κρίνονται σύμφωνα με το "Θεμέλιο" προσιτά  και ανάλογα των  δυνατοτήτων των μαθητών. Συγκεκριμένα το απόσπασμα από το βιβλίο του Γιώργου Θεοτοκά, ΄΄Στοχασμοί και Θέσεις΄΄  που δόθηκε για περιληπτική απόδοση του νοήματος προσεγγιζόταν εύκολα. Τα ερωτήματα - ζητούμενα του β΄μέρους ήταν σαφή και εύληπτα. Τέλος το ζητούμενο γ΄, η παραγωγή λόγου αφορούσε στη σύνταξη ενός άρθρου με θέμα τις οικογενειακές σχέσεις και πιο συγκεκριμένα το χάσμα γενεών. Το εν λόγω θέμα ήταν σαφές ως προς το επικοινωνιακό του πλαίσιο και ως προς τα ζητούμενα και ανήκει σε διδαγμένη θεματική ενότητα από την ομάδα των φιλολόγων του φροντιστηρίου μας.

Η μεγάλη μάχη των Πανελλαδικών εξετάσεων ξεκίνησε σήμερα και για τους υποψηφίους της Κρήτης οι οποίοι επιθυμούν μια θέση στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας.

Το neakriti.gr σε συνεργασία με το φροντιστήριο «Θεμέλιο» δημοσιεύουν καθημερινά τις απαντήσεις στα θέματα των Πανελλαδικών.

Σχόλια