default-image

Χαμός στην εθνική οδό λόγω αποκλεισμού του φονικού κόμβου

Κρήτη
Χαμός στην εθνική οδό λόγω αποκλεισμού του φονικού κόμβου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν λίγο μετά τις 10:20 το πρωί, στην εθνική οδό Ηρακλείου στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, λόγω του συμβολικού αποκλεισμού της εθνικής οδού από πολίτες, επαγγελματίες, επιχειρηματίες και οδηγούς τουριστικών λεωφορείων, παρουσία του Δημάρχου Μαλεβιζίου.

Για μια ώρα περίπου υπήρξε κυκλοφοριακή αναστάτωση στην εθνική οδό στο πλαίσιο της κινητοποίησης, με όλους τους εμπλεκόμενους να στέλνουν το μήνυμα ότι η κοροϊδία έχει φτάσει στα όρια της από τη κυβέρνηση και τους αρμόδιους φορείς σε σχέση με τη καθυστέρηση που παρατηρείται στη δημοπράτηση του έργου της κατασκευής ραμπών.

Όπως τόνισαν, η ανθρώπινη ζωή έχει αξία, καλώντας τους αρμόδιους να δρομολογήσουν άμεσα το έργο της κατασκευής ραμπών, το οποίο ότι εντάχθηκε το 2015 στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ. Έργο όμως που βάλτωσε στη πορεία λόγω της έλλειψης χρηματοδότησης, με τις νέες υποσχέσεις από το αρμόδιο υπουργείο να κάνουν λόγο για δημοπράτηση του έργου σε 2 μήνες.

Πράξεις και όχι άλλα λόγια ζητούν πολίτες και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς που προειδοποιούν με ακόμη πιο δυναμικές αντιδράσεις όπως 48ωρο κλείσιμο της εθνικής οδού, μια φορά το μήνα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΙΚΟ ΚΟΜΒΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ  ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News