default-image

Αδιαφορία για τις λακκούβες στην πύλη εισόδου της πόλης

Κρήτη
Αδιαφορία για τις λακκούβες στην πύλη εισόδου της πόλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το "σίριαλ" για γερά νεύρα, με φόντο τις λακκούβες, το έχουμε ξαναδεί. Αυτά όμως που... αποκαλύπτουν οι λακκούβες είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα στο Ηράκλειο.

Όταν ο Δήμος Ηρακλείου σχεδιάζει να υλοποιήσει έργα ανάπλασης της προηγούμενης δημοτικής Αρχής (ανάπλαση κέντρου), αλλά και κυκλοφοριακές παρεμβάσεις σε κεντρικούς δρόμους (νέο κυκλικό κόμβο στο Γιόφυρο, στο ύψος γνωστού πολυκαταστήματος), στους οποίους η αρμοδιότητα ανήκει στην Περιφέρεια Κρήτης, σύμφωνα πάντα με τη Λότζια, είναι όλα "μέλι-γάλα".

Έτσι, η Λότζια κάνει το... "κουμάντο" της, πολυδιαφημίζει τα έργα ξανά και ξανά μέχρι να εμπεδώσουν οι πολίτες ότι θα υλοποιηθούν και δε ρωτάει και κανέναν, υποτίθεται, αρμόδιο φορέα.

Όταν όμως οι δημότες Ηρακλείου πέφτουν θύματα λακκουβών σε κεντρικούς δρόμους, όπου ο Δήμος σχεδιάζει έργα, τότε... άντε γεια!

Τότε αναλαμβάνουν... δράση, λέγοντας στους πολίτες-θύματα λακκουβών ότι δεν έχουν αρμοδιότητα, πετώντας το "μπαλάκι" στην Περιφέρεια Κρήτης, με συνέπεια δημότες του Ηρακλείου να απευθύνονται σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης, για να λάβουν και πάλι την απάντηση ότι ο Δήμος Ηρακλείου έχει την αρμοδιότητα σε δρόμους που βρίσκονται εντός του σχεδίου πόλης.

Ό,τι λοιπόν μας συμφέρει είναι «δική μας αρμοδιότητα», ό,τι δε μας συμφέρει... «είμαστε αναρμόδιοι», ενώ υπάρχει και η γνωστή απάντηση ότι «δεν μπορούμε να κάνουν τίποτα λόγω ασαφειών αρμοδιοτήτων»!!!

Απίστευτη κοροϊδία σε βάρος απεγνωσμένων πολιτών, που απευθύνονται σε μας τους δημοσιογράφους (τους... εργολάβους της δημοσιογραφίας, κατά τη Λότζια), προκειμένου να δρομολογηθούν λύσεις σε ζητήματα.

Πολίτες αγανακτούν μπροστά στην αδιαφορία των όποιων αρμοδίων να δρομολογήσουν λύσεις σε ζητήματα που εγκυμονούν διάφορους κινδύνους στην καθημερινότητα τους.

Όπως μάλιστα σχολιάζουν, «οι πολίτες του Ηρακλείου ψήφισαν δημοτική Αρχή για... καλύτερα αποτελέσματα, όχι για χειρότερα, όπως συμβαίνει σήμερα».

Το σίγουρο πάντως είναι ότι δε φταίνε οι δημοσιογράφοι για τα... κακώς κείμενα στην πόλη, ανεξάρτητα αν μπουν και πάλι στο... κάδρο αρνητικών σχολίων. Το... κουτόχορτο είναι για... άλλους!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News