Ειδήσεις

Ντομάτες και οργή στη Μεσσαρά για τον υπουργό -photos, video

Μεταβαίνοντας από «χωρίον εις χωρίον» έφτασε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι στη ΒΙΑΝΑΜΕ ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης κ. Γιάννης Τσιρώνης.

Με ντομάτες, οργή αλλά και σχεδόν 2 ώρες «ομηρίας», «υποδέχτηκαν» οι αγρότες της Μεσσαράς τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη, ο οποίος έφυγε χωρίς να έχει καταφέρει να ολοκληρώσει την επίσκεψή του.

Ένταση και επεισόδια επικράτησαν στους χώρους που επισκέφτηκε ο υπουργός, με ισχυρή αστυνομική δύναμη και μια διμοιρία των ΜΑΤ να φρουρούν τον υπουργό.

Οι αγρότες ήταν συγκεντρωμένοι στο κέντρο του Τυμπακίου και περίμεναν τον υπουργό. Η αστυνομία για να αποφύγει την ένταση συνόδευσε τον υπουργό στο κτήριο όπου επρόκειτο να συναντηθεί με τοπικούς φορείς.

?

(Φωτογραφία: Στέλιος Χανιωτάκης)

?(Φωτογραφία: Στέλιος Χανιωτάκης)

Οι αγρότες μόλις αντιλήφθηκαν τη μετακίνηση του υπουργού πήγαν έξω από το κτήριο, έστησαν πρόχειρα οδοφράγματα, πέταξαν ντομάτες και αποδοκίμασαν έντονα και κατηγορηματικά τις ενέργειες της κυβέρνησης στα θέματα των αγροτών.

Σε ιδιότυπη "πολιορκία" ο Τσιρώνης

Ο υπουργός από την πλευρά του δέχτηκε αντιπροσωπεία των αγροτών στο κτήριο της Βιολογικής Αναπτυξιακής Μεσσαράς, με τους οποίους πραγματοποίησε σύσκεψη για να ακούσει τα προβλήματα τους.

Αμέσως μετά τη σύσκεψη οι αγρότες απέκλεισαν την είσοδο του κτηρίου με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη ακόμη και η έξοδος του υπουργού.

?

(Φωτογραφία: Στέλιος Χανιωτάκης)

?

(Φωτογραφία: Στέλιος Χανιωτάκης)

?

?

?

?

(Φωτογραφία: Στέλιος Χανιωτάκης)

?

(Φωτογραφία: Στέλιος Χανιωτάκης)


Χωρίς να ολοκληρώσει την επίσκεψή του έφυγε ο Υπουργός

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης έφυγε από το Τυμπάκι χωρίς να έχει καταφέρει να ολοκληρώσει την επίσκεψή του στην περιοχή, ενώ μάλιστα ακύρωσε και την επίσκεψή του στον Κουσέ.

Μετά τις περίπου 2 ώρες «ομηρίας», ο Υπουργός «φυγαδεύτηκε» από την πλευρά του χωριού Λαγολιό.

Στις 7:00 το απόγευμα της Πέμπτης, θα πραγματοποιηθεί κανονικά η συνάντηση του Υπουργού με βιοκαλλιεργητές, αγρότες και φορείς.

?

?

?

?

?

?

(Φωτογραφία: Στέλιος Χανιωτάκης)

?

(Φωτογραφία: Στέλιος Χανιωτάκης)

Ρεπορτάζ: Μαρία Αγαπάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια