Ειδήσεις

Μετά τη γέννα αποχωρίστηκε νεογνό που μεταφέρθηκε στην Κρήτη

Λίγες μόλις ώρες αφότου ήρθε στον κόσμο ένα νεογέννητο δίνει ήδη το μεγάλο αγώνα αφού μεταφέρθηκε από τη Ρόδο στο Ηράκλειο.

Λίγες μόλις ώρες αφότου ήρθε στον κόσμο ένα νεογέννητο δίνει ήδη μεγάλο αγώνα. Λίγο μετά τη γέννησή του κρίθηκε αναγκαία η αερομεταφορά του νεογνού τα μεσάνυχτα της Τετάρτης από τη Ρόδο προς την Κρήτη.

   Το βρέφος μεταφέρθηκε με στρατιωτικό ελικόπτερο στο Ηράκλειο και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο, μέσα σε ειδική θερμοκοιτίδα και με τη φροντίδα πληρώματος του ΕΚΑΒ, στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με το αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ.Φανουργιάκη που μίλησε στο neakriti.gr « πρόκειται για αγοράκι που γεννήθηκε χθες ,διεκομίσθη από τη Ρόδο με Super Puma στο Ηράκλειο και στο νοσοκομείο μας. Το νεογέννητο αντιμετώπισε αναπνευστικό πρόβλημα και γι'aυτό χρειάστηκε η μεταφορά του στην Κρήτη. Η υγεία του παρακολουθείται από τους γιατρούς και βρίσκεται σε καλή κατάσταση».

Mε αγωνία περιμένουν και οι γονείς του νεογνού τις εξελίξεις καθώς η μητέρα του δεν πρόλαβε καλά καλά να το σφίξει στην αγκαλιά της και χρειάστηκε να το αποχωριστεί για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υγείας του.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια