default-image

Κρήτη: Δέντρο έπεσε σε Ι.Χ που επέβαινε και έγκυος -vid/pics

Κρήτη
Κρήτη: Δέντρο έπεσε σε Ι.Χ που επέβαινε και έγκυος -vid/pics

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την τύχη με το μέρος του είχε το βράδυ της Παρασκευής ζευγάρι Ολλανδών τουριστών που ξαφνικά και ενώ κινούνταν με το όχημα τους «έπεσε» πάνω στο Ι.Χ δέντρο.

Μάλιστα η γυναίκα που επέβαινε είναι έγκυος στον 5ο μήνα και εκτός από το σοκ δεν έπαθε το παραμικρό.

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 11 το βράδυ στην παλιά εθνική οδό των Χανίων στο ύψος του Πλατανίου και ενώ οι αλλοδαποί επέστρεφαν στο σπίτι τους στην περιοχή Άπτερα.

http://www.neakriti.gr/temp/CACHE_500X300_1_1405686.JPG >">

Αν και το δέντρο προκάλεσε στο ΙΧ σοβαρές υλικές ζημιές οι δύο επιβαίνοντες, τόσο ο 29χρονος όσο και η 21χρονη δεν τραυματίστηκαν, άνοιξαν οι αερόσακοι κατά την πτώση του δέντρου ενώ κατάφεραν και βγήκαν μόνοι από την καμπίνα του Ι.Χ.

Στο σημείο άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία που κλήθηκε να αντιμετωπίσει το περιστατικό. Δύο οχήματα με έξι άνδρες προσπάθησαν με σιδεροπρίονο να σηκώσουν το δέντρο από το κατεστραμμένο Ι.Χ και εν συνεχεία να καθαρίσουν το δρόμο.

Οι Ολλανδοί που διένυαν την 8η μέρα των διακοπών του στην Κρήτη και την Κυριακή θα επέστρεφαν στην πατρίδα τους, αν μη τι άλλο θα θυμούνται για αρκετό καιρό ακόμη την περιπέτεια τους που από την μία στιγμή στην άλλη βρέθηκαν με ένα δέντρο στο.. . κεφάλι, περιπέτεια ωστόσο που είχε αίσια κατάληξη.

Ενώ να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που στα Χανιά σημειώνεται ατύχημα με πτώση δένδρου καθώς πέρυσι στις 23Μαρτίου σημειώθηκε αντίστοιχο περιστατικό όταν δένδρο έπεσε στο δρόμο λόγω των θυελλωδών ανέμων στη Λεωφόρο Σούδας, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Παρακολουθήστε στο video πλάνα από το σημείο του ατυχημάτος, αλλά και τι δήλωσε στο neakriti.gr ο κ.Νίκος Αδαμίδης, υποπυραγός Α πυροσβεστικού σταθμού Χανίων αλλά και αυτόπτες μάρτυρες που κάνουν λόγο για "Άγιο"

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Βίντεο -Φωτογραφίες:  Αντώνης Ιγγλεζάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News