default-image

Β.Κωνσταντίνου: Δεν επιστρέφει ο Βαρδινογιάννης

Ποδόσφαιρο
Β.Κωνσταντίνου: Δεν επιστρέφει ο Βαρδινογιάννης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O α΄αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου μιλώντας στο περιθώριο της παρουσίασης του βιβλίου του Παναγιώτη Κελεσίδη στο μουσείο της Εθνικής ομάδας -με τους δύο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές να έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν σήμερα στο φιλανθρωπικό παιχνίδι που γίνεται στο Καστέλι με την επωνυμία "στηρίΖΩ"- είπε πολλά και σημαντικά...

 «Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο στον Παναθηναϊκό. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη πρόσφερε πάρα πολλά στον Παναθηναϊκό, και από εκεί και πέρα απεσύρθη. Ιδιοκτήτης παραμένει ο κ. Αλαφούζος. Αυτός είναι ο οποίος χρηματοδοτεί τον Παναθηναϊκό, απλώς λόγω φόρτου εργασίας δεν μπορεί να ανταποκρίνεται και στα προεδρικά καθήκοντα και γι' αυτό θεώρησε ότι πρέπει να μπει κάποιος άλλος, επιλέγοντας τον κ. Μαυροκουκουλάκη ο οποίος ξέρει από τέτοια είδους διοίκηση κι έτσι έγινε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό».

Σχετικά, με τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από το Κύπελλο, ο κ. Κωνσταντίνου σημείωσε ότι, «νομίζω ότι η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού τα λέει όλα. Δεν έχω να προσθέσω ούτε να... αφαιρέσω κάτι. Αυτά τα οποία είδαμε και λέμε είναι η πραγματικότητα. Νομίζω ότι κάποια στιγμή το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να βρει τον δρόμο του, αλλά με αυτό τον τρόπο - με όσα έγιναν στην Τούμπα- δυστυχώς δεν μπορεί να τον βρει».

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης από την πλευρά του είπε για το νέο του βιβλίο, που φέρει τον τίτλο "Το Λιοντάρι του Θρύλου" τα εξής: «Το βιβλίο μου αναφέρεται στο πώς ξεκίνησα από τις Σέρρες και τι συνάντησα στη μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού. Τα υπέρ και τα κατά... Κάνω μία αφήγηση στην ποδοσφαιρική μου ζωή, τίποτε άλλο. Είναι ένα βιβλίο στο οποίο δίνω κι ένα μήνυμα στα μικρά παιδιά ότι μόνο μέσα από τη δουλειά -δεν φτάνει μονάχα το ταλέντο- θα φτάσουν εκεί που θέλουν. Αυτό το βιβλίο γράφτηκε μαζί με τον φίλο μου δημοσιογράφο, Στέφανο Δημητριάδη, γιατί είδαμε ότι η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό μου είναι πάρα πολύ μεγάλη, αν και δεν είναι μόνο Ολυμπιακοί, αλλά φίλαθλοι της Ελλάδας. Εύχομαι να πάει καλά το βιβλίο και νομίζω ότι ο κόσμος θα είναι αυτός που θα το κρίνει. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη γιατί έχει πάρα πολλά πράγματα μέσα για το τι συναντάει ένας ποδοσφαιριστής που φεύγει από την επαρχία για να πάει στη μεγάλη πόλη».

Επίσης, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δήλωσε εντυπωσιασμένος από το μουσείο της Εθνικής, ενώ αναφορά έκανε και για το φιλανθρωπικό παιχνίδι στο οποίο θα παραβρεθεί το απόγευμα. «Είναι μεγάλη τιμή που έγινε αυτό το κάλεσμα στο πρόσωπό μου και το αποδέχτηκα αμέσως. Είναι ιδιαίτερη χαρά γιατί δεν έχω έρθει άλλη φορά στα Χανιά και μάλιστα ήρθα μέσα σε αυτό το μουσείο και έχω εκπλαγεί από την τόση ομορφιά και την οργάνωσή του. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μουσείο, ειδικότερα στην επαρχία και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Φλέκκα και όλους τους φίλους που είναι μαζί γι' αυτή την προσπάθεια που κάνουν», ήταν οι δηλώσεις από τον κ. Κελεσίδη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News