default-image

Το επιτυχημένο ντεμπούτο Φασομυτάκη στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Το επιτυχημένο ντεμπούτο Φασομυτάκη στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Φασομυτάκης έχει συνδέσει τα τελευταία χρόνια άρρηκτα το όνομά του με τον ΟΦΗ!

Χαρακτήρας ντόμπρος και ευθύς και με αγάπη για το σωματείο, για όσο διάστημα ήταν στην ΠΑΕ κατά το παρελθόν, έδωσε λύσεις σε σημαντικά ζητήματα και σίγουρα η παρουσία του στις αποστολές του ΟΦΗ σε εκτός έδρας παιχνίδια ήταν πολύτιμη, γνωρίζοντας να χειρίζεται πρόσωπα και καταστάσεις. Ποτέ δεν άφησε την ομάδα μόνη της και ήταν πάντα στο πλευρό της, σε εκείνες τις δύσκολες περιόδους που πάλευε για την επιβίωσή της.

Αναμφίβολα όμως δήλωσε παρών και στην επανεκκίνηση του ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2015, καθώς από την πρώτη στιγμή μπήκε μπροστάρης στην επανίδρυση του ΟΦΗ '94 και μαζί με τους Κουτεντάκηδες και την Επιτροπή Ακαδημίας, ουσιαστικά ξαναέστησαν από την βάση του το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο του ΟΦΗ. Τις ίδιες του τις υποδομές! Ως πρόεδρος του ΟΦΗ '94 είναι πάντα κοντά στην οικογένεια του Ομίλου. Και γι' αυτό δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την τιμητική πρόταση που του έγινε να συνοδέψει την αποστολή του ΟΦΗ στις Σέρρες!

Το ντεμπούτο δίπλα στην ομάδα ήταν απόλυτα επιτυχημένο και σίγουρα και ο ίδιος θα νιώθει χαρούμενος που ο ΟΦΗ δείχνει να πατά στα πόδια του πιο γερά από ποτέ… Σίγουρα θα περιμένουμε να τον δούμε και στα επόμενα παιχνίδια του ΟΦΗ, μαζί με την ομάδα, είτε εκτός, είτε εντός έδρας!

Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News