default-image

Ο ΟΦΗ "διέλυσε" (4-0) τον Αγροτικό Αστέρα σε ένα ημίχρονο!

Ποδόσφαιρο
Ο ΟΦΗ "διέλυσε" (4-0) τον Αγροτικό Αστέρα σε ένα ημίχρονο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας ΟΦΗ... σεληνιασμένος μπήκε σήμερα στο "Γεντί Κουλέ" για να αντιμετωπίσει τον Αγροτικό Αστέρα και τον συνέτριψε με 4-0 με το σκορ να έχει διαμορφωθεί από το πρώτο μέρος...

Η κρητικη ομάδα ηταν πολύ ανώτερη και δείχνει πως παιχνίδι με το παιχνίδι μπορεί να παίξει και καλύτερα!

4' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Από την πάσα του Μάνου, ο Πάγκαλος είναι σε θέση βολής μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ στέλνει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα για το 1-0. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ αφιέρωσαν αυτό το γκολ στον άτυχο Μανόλη Φαζό.

18' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Κάθετη πάσα του Μιλοσάβλιεφ για τον Μάνο, που μπαίνει στην περιοχή και με ωραίο πλασέ κάνει το 2-0.

20' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Ανάπτυξη από τα αριστερά για τον ΟΦΗ, ο Χαντί κάνει τη σέντρα, ο Μητρόπουλος στην κίνηση βλέπει τον Γουναρίδη να αποκρούει, όμως στην επαναφορά και πάλι ο Μητρόπουλος κάνει το 3-0.

25' Σέντρα του Κιάσσου από δεξιά, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Πάγκαλου η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

35' Αδύναμο σουτ του Τριανταφυλλάκου μέσα από την περιοχή, ο Στρέζος χωρίς να προβληματιστεί μπλοκάρει εύκολα.

39' Γρήγορη ανάπτυξη από τον ΟΦΗ, ο Παντίδος αφήνει την άμυνα του και βρέθηκε στα όρια της περιοχής, όμως το σουτ που επιχείρησε από το "στρώσιμο" του Πάγκαλου πέρασε άουτ.

41' Μακρινό σουτ του Χαντί, ο Γουναρίδης θα αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

42' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Επίθεση με τρείς πάσες για τον ΟΦΗ. Ο Μάνος περνάει κάθετα την μπάλα για τον Μιλοσάβλιεφ, αυτός γυρίζει προς το δεύτερο δοκάρι και ο Πάγκαλος σε κενή εστία κάνει το 4-0.

47' Σέντρα του Μέρντοβιτς από δεξιά, κεφαλιά του Φελίπε, κόρνερ παραχωρεί ο Στρέζος.

50' Σουτ του Μάνου από τα όρια της περιοχής, αναγκάζει τον Γουναρίδη να παραχωρήσει κόρνερ.

92' Κόρνερ για τον Αγροτικό Αστέρα, ο Χατζής από τη μικρή περιοχή δε μπορεί να νικήσει τον Στρέζο.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Κομεσίδης, Παντίδος, Βαλλιάνος, Νάστος, Μητρόπουλος (63' Χύζι), Χαντί (84' Χαντί), Πάγκαλος, Μιλοσάβλιεφ (71' Μπουρσέλης), Μάνος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γουναρίδης, Αργυρίου, Γκότοβος, Ουνγιαλίδης (63' Γκέκας), Κουκόλης, Μπουτζίκος, Χατζής, Τεγούσης, Τάϊ (46' Μέρντοβιτς), Φελίπε, Τριανταφυλλάκος (69' Γκέσιος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News