Ειδήσεις

Κορυφαία διάκριση για την CRETA FARMS από τους Corporate Superbrands

Με την υψηλότερη βαθμολογία από κριτική επιτροπή και καταναλωτικό κοινό, η CRETA FARMS απέσπασε την πρώτη διάκριση ως η «κορυφαία ελληνική επωνυμία» στην κατηγορία είδη διατροφής.

Η CRETA FARMS έλαβε τη διάκριση της κορυφαίας εταιρείας στο κλάδο των τροφίμων κατά τη διάρκεια τη απονομής των βραβείων Corporate Superbrands Greece 2016, που με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, μεταξύ των πιο σημαντικών στελεχών του επιχειρηματικού κόσμου.

Με τη βράβευση αυτή, η CRETA FARMS επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά, ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, προσφέροντάς τους προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας και απαράμιλλης νοστιμιάς, καταφέρνοντας να είναι η νούμερο ένα επιλογή τους. Με συνέπεια και ευθύνη η εταιρεία θα συνεχίσει να καλύπτει κάθε ανάγκη του καταναλωτή, λειτουργώντας με αξιοπιστία και καινοτομία.

Το βραβείο για την εταιρεία, παρέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Δομαζάκης, Αντιπρόεδρος και  Διευθύνων Σύμβουλος της CRETA FARMS, ο οποίος δήλωσε «Ευχαριστούμε θερμά την κριτική επιτροπή και το κοινό για την τιμητική διάκριση ως την κορυφαία ελληνική επωνυμία στην κατηγορία των τροφίμων. Θεωρούμε ότι η αναγνώριση αυτή αποδεικνύει ότι η συνταγή της γεύσης, της ποιότητας και της καινοτομίας που υπάρχει στα προϊόντα μας, η οποία δημιουργεί διατροφικά trends καλύπτοντας τις ανάγκες των καταναλωτών, έχει πετύχει. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα της CRETA FARMS που κρύβεται πίσω από αυτά τα προϊόντα και έχει θέσει ως προτεραιότητα της να κάνει τον κόσμο να τρέφεται και να ζει καλύτερα. Το μέλλον είναι μπροστά μας και αυτό που επιδιώκουμε είναι ακόμα περισσότερες διακρίσεις για την καινοτομία και ποιότητα των προϊόντων μας».

Η Creta Farms, αποτελεί σήμερα τον ηγέτη στην αγορά αλλαντικών και παραγωγής χοιρινού κρέατος στην Ελλάδα. Η εταιρεία παράγει καινοτόμα, υψηλής διατροφικής αξίας σειρά αλλαντικών Εν Ελλάδι με τη ξεχωριστή γεύση που μόνο το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο μπορεί να προσφέρει.

Στόχος της Creta Farms είναι να πρωτοστατήσει στην παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή δημιουργώντας και παράγοντας καινοτόμα προϊόντα που ενισχύουν την επιχειρηματική εξωστρέφεια της χώρας μας.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια