Ειδήσεις

Πως μπορούμε να πετυχαίνουμε κάθε μας στόχο;

«Το Πλάνο της Ζωής Μου», ένα Workshop αναφορικά με το «Πώς να θέτεις και να πετυχαίνεις τους στόχους σου  και να νιώθεις ισορροπία» θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο το Σάββατο 22 Απριλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του workshop… Έχεις πολλά όνειρα αλλά δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις; Περνάνε οι ημέρες και νιώθεις ότι δεν έχει το αποτέλεσμα που θέλεις; Θα ήθελες να ζεις την κάθε μέρα με ένα συγκεκριμένο πλάνο και εργαλεία για να πετύχεις τα όνειρά σου; Είσαι από εκείνους που αντιλαμβάνονται ότι κάθε κρίση φέρνει και ευκαιρίες;

Αν η απάντηση στις παραπάνω ερωτήσεις είναι ναι, τότε το Workshop  «Το Πλάνο της Ζωής Μου» είναι ιδανικό για εσένα.

Σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με συμμετέχοντες που θέλουν να πάνε την ζωή τους στο επόμενο επίπεδο, άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να ξεκαθαρίσει τι θέλει, να ονειρευτεί και να μάθει πρακτικούς τρόπους για να πετύχει τους στόχους του.

 «Είτε μπορείς, είτε δεν μπορείς ….Έχεις δίκιο.» Henry Ford

«Πήρα θετικότητα και εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και ξεκαθάρισα πολλά. Δεν έχω λόγια να πω πόσο το ευχαριστήθηκα!» Έλενα 30, Επιχειρηματίας

«Ήρθα μπερδεμένη, απλά για να δω κάτι διαφορετικό. Φεύγω με βήματα που θα κάνουν τον στόχο μου πραγματικότητα και με την αίσθηση ότι μπορώ να τα καταφέρω»  Νίκη 44 ετών επιχειρηματίας.

Θα μάθεις:

Πώς να κάνεις την προσωπική σου απογραφή

Πώς να βρίσκεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσένα στο άμεσο μέλλον

Πώς να χρησιμοποιείς το mind mapping για να κάνεις μεγάλους στόχους, πραγματικότητα

Ποια είναι τα 3 κλειδιά της επιτυχημένης καθημερινής προετοιμασίας

Πώς να αποδέχεσαι την αποτυχία και να την κάνεις επιτυχία

Και όλα αυτά, με τον Νικόλα Ουρανό, Ειδικό Σχέσεων και #1 Bestselling Συγγραφέα «Αγάπη Τώρα»

Οι Θέσεις είναι Περιορισμένες. Δηλώσεις συμμετοχής: www.toplano.com

Το workshop θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο το Σάββατο 22 Απριλίου, από τις 5:00 το απόγευμα έως τις 9:00 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Jo-An Palace Hotel, Δημητρακάκη 8, Ρέθυμνο.

Λίγα λόγια για τον εισηγητή:

Ο Νικόλας Ουρανός είναι Ειδικός Σχέσεων, Ομιλητής και βραβευμένος #1 bestselling Συγγραφέας.

Είναι ο εμπνευστής και ο ιδρυτής της www.acadimiasxeseon.gr.

Επίσης είναι ο συν-συγγραφέας του  bestselling βιβλίου:  "Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για να Ζήσεις τη Σχέση που Ονειρεύεσαι"

Πιστοποιήθηκε ως Μarriage Μentor, δηλάδή μέντορας γάμου από τον κλινικό ψυχολόγο Les Parrott και την ειδικό γάμου και οικογένειας Leslie Parrott, οι οποίοι σήμερα συγκαταλέγονται ανάμεσα στους μεγαλύτερους εκπαιδευτές συμβούλων γάμου, στην Αμερική.

Αρθρογραφεί και Εμφανίζεται τηλεοπτικά για τα θέματα των σχέσεων, παρουσιάζοντας και αναλύοντας θέματα για τις ερωτικές σχέσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Δάσκαλοί του, ο δύο φορές New York Times Best Selling συγγραφέας, ομιλητής και ιδρυτής του Experts Academy, Brendon Burchard και ο ψυχοθεραπευτής Σπύρος Ζαχαρίου.

Είναι παντρεμένος με την κορυφαία και παγκοσμίου φήμης συγγραφέα και ομιλήτρια, Jill Douka.

Σήμερα μεταδίδει τη γνώση και την εμπειρία του, για τη δυνατότητα μας να βιώσουμε, την αγάπη στη ζωή μας, μαζί με το άλλο μας "ολόκληρο".  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια