default-image

Εντυπωσιάστηκαν μαθητές στις εγκαταστάσεις της ΚΡΗΤΗ TV

Κρήτη
Εντυπωσιάστηκαν μαθητές στις εγκαταστάσεις της ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τους χώρους του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV επισκέφθηκαν οι μαθητές και μαθήτριες του 2ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους.

Οι μαθητές των τάξεων της Β' λυκείου των τμημάτων πληροφορικής και οικονομίας, αλλά και της Γ' λυκείου του τμήματος διαφήμισης, έμειναν εντυπωσιασμένοι από τους χώρους του site neakriti.gr και θέλησαν  να μάθουν λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν οι δημοσιογράφοι,«αλιεύουν» θέματα και πως στη συνέχεια αναρτώνται στο διαδίκτυο.

Η ξενάγηση από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του ομίλου της ΚΡΗΤΗ ΤV Γιώργο Χυντηράκη συνεχίστηκε στους χώρους της τηλεόρασης όπου οι μαθητές θαύμασαν την τελευταία «λέξη» της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται και το νέο studio του δελτίου ειδήσεων.

Στους χώρους του ράδιο 9,84 οι μαθητές είδαν «ζωντανά» πως βγαίνει στον «αέρα» μια ραδιοφωνική εκπομπή, ενώ είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και την υπερσύγχρονη υποδομή της εφημερίδας «Νέα Κρήτη».

«Ο χώρος από όπου βγαίνουν οι εκπομπές και συγκεκριμένα το δελτίο ειδήσεων είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός» ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Ελένη Σταυράκη καθηγήτρια των μαθητών.

Οι μαθητές αποχώρησαν από τις εγκαταστάσεις του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV με τις καλύτερες των εντυπώσεων, λαμβάνοντας μία «καλή» γεύση για όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημερώσης.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News