Ειδήσεις

Σταθάκης – Άδωνις συνεπιβάτες στην πτήση για Βερολίνο

Πρώτη πρωινή πτήση Αθήνα -Βερολίνου και έκπληκτοι οι επιβάτες της πτήσης διαπιστώνουν ότι στις οικονομικές θέσεις σε διαφορετικά σημεία του αεροσκάφους , συνταξιδεύουν με τον Υπουργό Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη και τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ Άδωνη Γεωργιάδη.

Η έκπληξη συνεχίζεται στο αεροδρόμιο της Γερμανικής πρωτεύουσας όπου και οι δύο επιλέγουν όχι τις εξόδους "VIP" αλλά των απλών επιβατών,  με τον μεν  υπουργό να τον υποδέχονται δύο άτομα του προσωπικού της Ελληνικής πρεσβείας , το δε Άδωνι  Γεωργιάδη , ένας άνθρωπος με τον οποίο και συνομίλησαν στα αγγλικά.

Βγήκαν μαζί  έξω από το αεροδρόμιο όπου και τους περίμενε ένα Ι.Χ μάρκας BMW,  στο οποίο ο συνομιλητής του κ. Γεωργιάδη  κάθισε στο μπροστινό μέρος ενώ το κορυφαίο στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο πίσω μέρος του καθίσματος με κάθε επισημότητα.

Αλλά αν για τον Γιώργο Σταθάκη η επίσημη εξήγηση είναι απλή αφού σήμερα συναντάται στο Βερολίνο με τη Γερμανίδα ομόλογο του με επίκεντρο τα θέματα της ΔΕΗ για τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ προς το παρόν το ταξίδι παραμένει μυστήριο.

Πολύ περισσότερο που ο λαλίστατος Άδωνης στο twitter και Facebook για κάθε κίνηση του αυτήν την φορά προτίμησε μέχρι και την ώρα της ανάρτησης «σιγή ασυρμάτου».

Σχόλια