Ειδήσεις

Κρήτη: Απανωτές διαρρήξεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις- pics

Στόχος διαρρηκτών έγιναν οι εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου και γήπεδου ποδοσφαίρου.

Με διαφορά λιγότερο των δύο 24ώρων χτύπησαν δράστες βάζοντας στόχο αυτήν την φορά γήπεδο ποδοσφαίρου και κλειστό γυμναστήριο στα Χανιά.

Συγκεκριμένα το πρώτο περιστατικό έλαβε χώρα,ξημερώματα Σαββάτου όταν άγνωστος ή άγνωστο διέρρηξαν γήπεδο των Μουρνιών και μπαίνοντας στα αποδυτήρια, άρπαξαν σύμφωνα με τις πληροφορίες ένα στεγνωτήριο, μία τηλεόραση και σκευάσματα πρωτεϊνών.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής, Στόχος διαρρηκτών και πάλι  έγιναν οι εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου του Κλαδισσού στην περιοχή «Νέα Χώρα» Χανίων.

Οι δράστες μπήκαν στο εσωτερικό του κτιρίου προσπαθώντας να σπάσουν ένα μεγάλο παράθυρο. Αφού δεν τα κατάφεραν μπήκαν τελικά από το παράθυρο του λουτρού. Κινήθηκαν τάχιστα προς το εσωτερικό του χώρου και αφού άνοιξαν συρτάρια και ντουλάπες αφαίρεσαν, από τα γραφεία, δύο μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλα αντικείμενα.

Αντιμέτωπη με τα όσα έγιναν στο γυμναστήριο, που ανήκει στο δήμο, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας μίας εργαζόμενη που ειδοποίησε και τις αρχές.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Φωτογραφίες: Αντώνης Ιγγλεζάκης

Σχόλια