default-image

Δυνατά για Παγκρήτιο ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας!

Ποδόσφαιρο
Δυνατά για Παγκρήτιο ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ δυνατά παίζει το ενδεχομενο ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να γίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο!

Αυτό τόνισε ο Ζήσης Βρύζας, Μέλος της Προσωρινής Διοίκησης της ΕΠΟ, Υπεύθυνος Εθνικών Ομάδων και Υπεύθυνος Κυπέλλου Ελλάδας, στο περιθώριο της σημερινής (αναβληθείσας) κλήρωσης για τα ημιτελικά της διοργάνωσης!

Ο κ. Βρύζας ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση πρόκρισης της ΑΕΚ στον τελικό υπάρχει σοβαρή πιθανότητα αυτός να μην διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, καθώς είναι η έδρα των "κιτρινόμαυρων" στο πρωτάθλημα, ενώ αποκτά ακόμα περισσότερες πιθανότητες εφόσον το ζευγάρι του τελικού είναι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, με περίπου 10.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα.

Η είδηση επιβεβαιώνεται και από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου και έρχεται ως συνέχεια του περσινού αιτήματος που είχε υποβάλλει η Ένωση του Ηρακλείου για να φιλοξενηθεί στην πόλη ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο κ. Τζώρτζογλου έχει ήδη μιλήσει με τον Ζήση Βρύζα ενώ το θέμα θα συζητηθεί διεξοδικά στην συνεδρίαση της ΕΠΣΗ την επόμενη Δευτέρα.

Η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου, που αναβλήθηκε σήμερα λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα στα γραφεία της ΕΠΟ, θα γίνει τελικά την Τρίτη, στις 11.30.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News