default-image

Φρίκη! Ασέλγησε σε βάρος κοριτσιού σε ορθοπεδικό κέντρο -vid

Κρήτη
Φρίκη! Ασέλγησε σε βάρος κοριτσιού σε ορθοπεδικό κέντρο -vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός 12χρονου κοριτσιού στο Ηράκλειο με πρωταγωνιστή τεχνικό ορθοπεδικών συσκευών ο οποίος παραπέμπεται σε δίκη για κακούργημα.

Σύμφωνα με την καταγγελία των γονέων το περιστατικό εκτυλίχθηκε τους προηγούμενους μήνες, ενώ ο φερόμενος ως δράστης παρακολουθούσε τη 12χρονη μαθήτρια για την αντιμετώπιση θωρακικής σκολίωσης με την τοποθέτηση κηδεμόνα.

Για τη διόρθωση του προβλήματος ο κατηγορούμενος συνέστησε στη μητέρα του παιδιού να υποβληθεί σε ηλεκτροθεραπεία περιγράφοντας της έναν άκρως ανορθόδοξο τρόπο για την εφαρμογή της, χωρίς να προκαλέσει υποψίες.

Η συνήγορος της οικογένειας επιβεβαίωσε πλήρως τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας για τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν μέσα στο εξεταστήριο, και ενώ η μητέρα του παιδιού βρισκόταν στον προθάλαμο.

Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στο παραπεμπτικό βούλευμα ο κατηγορούμενος τοποθέτησε το κοριτσάκι σε μια ορισμένη στάση σε καρέκλα. Αφού της ζήτησε να βγάλει σχεδόν όλα τα ρούχα της, κάλυψε τα μάτια της με ύφασμα, ενώ όπως είχε ενημερώσει τη μητέρα θα τοποθετούσε στο στόμα της ένα φουσκωμένο χειρουργικό γάντι για την ρύθμιση της αναπνοής, στη διάρκεια της θεραπείας.

Το τι πραγματικά ακολούθησε, όμως, εξομολογήθηκε η 12χρονη αργότερα στη μεγαλύτερη αδελφή της και στη συνέχεια τη μητέρα της που άκουσε με φρίκη το κοριτσάκι να εξιστορεί πως αντιλήφθηκε τις ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Στο βούλευμα με βάση το οποίο η υπόθεση οδηγείται στο ακροατήριο, περιλαμβάνει πραγματογνωμοσύνες από νοσοκομειακούς γιατρούς για την νοητική αλλά και συναισθηματική κατάσταση του παιδιού,  όσο και τις συνέπειες στον ψυχισμό του.

Ακόμη καταθέσεις ορθοπεδικών γιατρών οι οποίοι βεβαιώνουν πως όσα φέρεται να είχε πει ο κατηγορούμενος στη μητέρα για τη μέθοδο που θα ακολουθούσε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News