default-image

Δυναμικό "παρών" των ένστολων της Κρήτης στο Σύνταγμα

Κρήτη
Δυναμικό "παρών" των ένστολων της Κρήτης στο Σύνταγμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυναμικό "παρών" σε ένα μαζικό συλλαλητήριο αστυνομικών λιμενικών και πυροσβεστών που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Σύνταγμα έδωσαν οι ένστολοι της Κρήτης που βρέθηκαν στην κορυφή της πορείας που πραγματοποιήθηκε με κατεύθυνσης τη Βουλή.

Σε ένα αγώνα ζωής και αξιοπρέπειας που διεκδικούν οι εργαζόμενοι στα σώματα ασφάλειας αναφέρονται τα πολυάριθμα πανό με τα οποία γέμισε η πλατεία Συντάγματος με τους διαδηλωτές να μην κρύβουν την οργή και την αγανάκτηση τους.

Αφενός για την ανεξήγητη στάση της κυβέρνησης που αρνείται να εφαρμόσει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την μισθολογική του αποκατάσταση και επιστροφή των χρημάτων που είχαν παρακρατηθεί, αφετέρου για την έλλειψη σεβασμού και αναγνώρισης στην προσφορά τους.

Θέμα που αναδείχτηκε έντονα μέσα από τις πρόσφατες «ατυχείς» δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Ξυδάκη, ο οποίος σε ομιλία του στην ημερίδα της ΠΟΑΣΥ συνέκρινε τους αστυνομικούς με τους ψαράδες και τους ξυλοκόπους της Αμερικής υπονοώντας ότι το επάγγελμα τους δεν είναι επικίνδυνο.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News