Ειδήσεις

Νίκη στα χαρτιά για το Αρκάδι

Ξεκούραστα θα περάσει την τελευταία Κυριακή της αποκριάς η ομάδα μπάσκετ του Αρκαδίου καθώς η προγραμματισμένη αναμέτρηση με τους Κυρίαρχους δε θα διεξαχθεί.

Το αθηναϊκό σωματείο ενημέρωσε ότι δε θα κατέβει στο Ρέθυμνο κάτι που σημαίνει ότι ο αγώνας κατακυρώνεται με 20-0 υπέρ του Αρκαδίου.

Η ανακοίνωσε της ΕΟΚ:  

«Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΑΟ Κυρίαρχοι Παλ. Κοκκινιάς στον αγώνα Ο.Κ.Α. Αρκάδι Ρεθ. - Α.Ο. Κυρίαρχοι Παλ. Κοκκινιάς της 26/02/2017 για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2' Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (1ος όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου Ο.Κ.Α. Αρκάδι Ρεθύμνου με σκορ 20 - 0.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Α2' Εθνικής κατηγορίας Γυναικών το Σωματείο ΑΟ Κυρίαρχοι εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2016 - 2017 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2017 - 2018 (άρθρο 7)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια