default-image

Άγρια δολοφονία! Τη σκότωσαν για να της πάρουν το πορτοφάλι

Ελλάδα
Άγρια δολοφονία! Τη σκότωσαν για να της πάρουν το πορτοφάλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θύματα άγριου εγκλήματος έπεσαν άνδρας με τη σύζυγός του, στο Περιστέρι, μπροστά στα μάτια των ίδιων τους των παιδιών. Ο άτυχος άνδρας, νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση με βαριά εγκεφαλική βλάβη.

Οι άγνωστοι με όπλα στα χέρια εισέβαλλαν σε σπίτι που διέμενε οικογένεια και δε δίστασαν να πυροβολήσουν στο κεφάλι το ζευγάρι, για να πάρουν τελικά ένα πορτοφόλι. Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου η γυναίκα κατέληξε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα παιδιά βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, ενώ ο γιος, ο οποίος παρουσιάζει κινητικά προβλήματα, είναι τραυματισμένος στην άνω και κάτω γνάθο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αδίστακτοι κακοποιοί τον χτύπησαν με τα χέρια.

Η αστυνομία εξετάζει ακόμα το ενδεχόμενο να πρόκειται για ληστεία, αφού οι δράστες που εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας, φώναζαν «τα λεφτά, τα λεφτά».

Ωστόσο, δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης στην πόρτα και είναι πολύ πιθανόν ο άνδρας να έκανε το λάθος να ανοίξει την πόρτα στους ληστές.

Οι δύο ηλικιωμένοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Αττικόν» στις 02.35 το πρωί.

Οι γιατροί, σύμφωνα με το cnn.gr, διαπίστωσαν ότι η 50χρονη γυναίκα έφερε διαμπερές τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κρανίο. Έγινε χειρουργική και νευροχειρουργική εκτίμηση και πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία εγκεφάλου.

Παρότι οι γιατροί τη διασωλήνωσαν και έδωσαν μάχη για την κρατήσουν στη ζωή η άτυχη γυναίκα κατέληξε, λόγω βαριάς εγκεφαλικής αιμορραγικής βλάβης.

Οι γιατροί αφού διαπίστωσαν ότι ο 53χρονος, φέρει διαμπερές τραύμα στο κρανίο του τον υπέβαλαν σε μια σειρά από εξετάσεις και στη συνέχεια τον διασωλήνωσαν.

Ο ηλικιωμένος νοσηλεύεται σε πολύ βαριά γενική κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με βαριά εγκεφαλική βλάβη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News