Ειδήσεις

Ραγδαίες εξελίξεις: Κλείνει από τη Δευτέρα ο ΔΟΛ

Δραματικές είναι εξελίξεις με τον ΔΟΛ, ο οποίος από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου βάζει «λουκέτο» σε όλα τα ηλεκτρονικά και έντυπα Μέσα του.

Η συγκεκριμένη απόφαση, η οποία γνωστοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό για ποιο λόγο και με ποιου πρωτοβουλία ελήφθη.

Σύμφωνα με το enikos.gr, κάποιες πληροφορίες, που όμως δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι η απόφαση ελήφθη μετά την απόρριψη από τις τράπεζες, της πρότασης του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη για εξαγορά του ΔΟΛ.

Κάποιες άλλες αναφέρουν, πάντως, πως πίσω από αυτή την κίνηση βρίσκεται βαθύ παρασκήνιο με στόχο την άσκηση ισχυρότατης πίεσης, με αιχμή του δόρατος τους εκατοντάδες εργαζομένους που κινδυνεύουν σε λίγες ώρες να βρεθούν στο δρόμο.

Να σημειωθεί ότι μόλις προ ημερών ο Σταύρος Ψυχάρης και αφού ρόλο κλειδί στον Οργανισμό είχε αναλάβει το πρώην στέλεχος του ΔΟΛ και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Μουλόπουλος, στο κύριο άρθρο του στο «ΒΗΜΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το Βήµα εισέρχεται από σήµερα σε µία νέα περίοδο, η οποία θα φέρει µεταβολές στο περιεχόµενο και στη διάταξη της ύλης του, βάζοντας στόχο την πρώτη θέση "στη μάχη των ιδεών και πρώτο στη μάχη στη μάχη των ειδήσεων».

Σχόλια