Ειδήσεις

Νεύρα, αναμονή και "ολονυχτία" στα Επείγοντα του Βενιζελείου

Οι ώρες κυλούσαν βασανιστικά και η ταλαιπωρία χτύπησε «κόκκινο» για μια ακόμη φορά απόγευμα της Παρασκευής στα Επείγοντα του Βενιζελείου νοσοκομείου Ηρακλείου. Η αναμονή διαρκούσε για ώρες και η ουρά πολλαπλασιαζόταν ενώ η εξέταση των ασθενών γινόταν με αργούς ρυθμούς αφού ο μικρός αριθμός γιατρών προσπαθεί να ανταπεξέρθει στα αναρίθμητα περιστατικά και η "επέλαση" της γρίπης επιδείνωσε την κατάσταση.

Για του λόγου του αληθές οι φωτογραφίες αναγνώστη που δείχνουν το συνωστισμό .

Μάλιστα σύμφωνα με την καταγγελία η εξυπηρέτηση «πάγωσε» για αρκετή ώρα με τους ασθενείς να υποστηρίζουν ότι η απάντηση που πήραν από το προσωπικό ήταν ότι χάλασε το μηχάνημα και έτσι έμειναν χωρίς χαρτάκια προτεραιότητας.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΕΡΙΜΕΝΕ 5ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ

Βενιζέλειο: Λειτουργεί το μηχάνημα

Το γεγονός ότι χάλασε το μηχάνημα διέψευσε ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου κ.Μοσχοβάκης ο οποίος μιλώντας στο neakriti.gr σημείωσε «όπως με ενημέρωσε ο εφημερεύων της τεχνικής υπηρεσίας το μηχάνημα λειτουργεί κανονικά .Έτσι κι αλλιώς όταν προκύπτουν βλάβες υπάρχει πάντα εναλλακτικός τρόπος για την εξυπηρέτηση ασθενών και ενημερώνεται για την αποκατάσταση βλαβών η υπηρεσία.Αυτό που γνωρίζω είναι κάποιοι δεν έκοψαν χαρτάκια στα Επείγοντα και έτσι προκλήθηκαν προστριβές».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 500 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

Σχόλια