Ειδήσεις

16χρονη γνώρισε σε site γνωριμιών το... δολοφόνο της

Βγήκε με έναν άνδρα και αποδείχθηκε ο... δολοφόνος της Leonne Weeks που βρέθηκε νεκρή σε σοκάκι.

Βγήκε με έναν άνδρα και αποδείχθηκε ο... δολοφόνος της.

Στη σύλληψη ενός 18χρονου ως υπόπτου για τη δολοφονία της 16χρονης Leonne Weeks προχώρησαν οι αρχές. Οι έρευνες συνεχίζονται, με τους φίλους της να σημειώνουν πως είχε βγει να συναντήσει έναν άντρα με τον οποίο μιλούσε στο ίντερνετ.

Το πτώμα της άτυχης Leonne Weeks βρέθηκε σε σοκάκι στο Rotherham, στο South Yorkshire. Οι αρχές ξεκίνησαν άμεσα έρευνα για τη δολοφονία και ανακρίνουν έναν 18χρονο ως ύποπτο για το έγκλημα.

Τον γνώρισε σε ιστοσελίδα γνωριμιών

"Ήμασταν γείτονες και την ξέρω πολύ καλά. Δεν ξέρουμε τι συνέβη παρά μόνο ότι βγήκε να συναντήσει κάποιον και τώρα βρέθηκε το πτώμα της. Τον γνώρισε σε ιστοσελίδα γνωριμιών στο ίντερνετ. Δεν ξέρω πώς πέθανε. Μόνο ότι βρέθηκε σε ένα αδιέξοδο σοκάκι", τόνισε φιλικό πρόσωπο της Leonne που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως δολοφονήθηκε, δεκάδες φίλοι και συγγενείς σύμφωνα με το newsit.gr άφησαν λουλούδια και μηνύματα στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα της, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που απέτισαν φόρο τιμής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο επικεφαλής των ερευνών Steve Whittaker κάλεσε όποιον έχει πληροφορίες για τη δολοφονία να επικοινωνήσει με τις αρχές, τονίζοντας πως αυξήθηκαν οι περιπολίες σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τα μέλη της κοινότητας του Dinnington.

Φωτογραφία:Dailymail

Σχόλια