Ειδήσεις

Σκηνές... απείρου κάλλος στον Παρνασσό (videos)

Τεράστιες ουρές, σπρωξιές, χτυπήματα, βρισιές και άλλες σκηνές... απείρου κάλλους αποτέλεσαν το σκηνικό που διαδραματίστηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού την Κυριακή.

Με σύμμαχο τον καιρό, οι σκιέρ κατέκλυσαν το Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού την Κυριακή, με αποτέλεσμα, αντί να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ, βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή ταλαιπωρία, λόγω της πλημμελούς λειτουργίας των αναβατήρων και των εκδοτηρίων εισιτηρίων, αλλά και της έλλειψης ενημέρωσης του κοινού από την Διεύθυνση του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Τα προβλήματα όμως ξεκινούσαν πολύ πριν φτάσει κανείς στο Χιονοδρομικό Κέντρο. Όπως κατήγγειλαν πολλοί από τους ταλαιπωρημένους σκιέρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δρόμος που οδηγεί στο Χιονοδρομικό Κέντρο ήταν παγωμένος, καθώς κανείς δεν είχε μεριμνήσει για την ρίψη αλατιού, και κανείς δεν ενημέρωνε τους οδηγούς για τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Αποτέλεσμα ήταν αρκετά αυτοκίνητα να «κολλήσουν» στον πάγο, προκαλώντας μποτιλιάρισμα που σύμφωνα με τις καταγγελίες έφτασε και τα 5 χιλιόμετρα.

Και σαν να μη έφτανε ο εκνευρισμός που προκάλεσε το μποτιλιάρισμα, φτάνοντας τελικά στο χιονοδρομικό, οι επίδοξοι σκιέρ βρήκαν τα εκδοτήρια εισιτηρίων κλειστά, ενώ και η λειτουργία των αναβατήρων ήταν ελλιπής.

Αποτελεσματικά, σχηματίστηκαν τεράστιες ουρές, τόσο στα εκδοτήρια, όσο και στα λιφτ, με αναμονή που ξεπερνούσε τη μία ώρα, γεγονός που δημιούργησε εντάσεις, που... εκτονώθηκαν με βρισιές και χειροδικίες, με την κατάσταση να ξεφεύγει κάποιες φορές από τον έλεγχο και στα ερασιτεχνικά βίντεο που μοιράστηκαν μέσω Facebook να ακούγονται ως και προτροπές όπως «σκότωσέ τον» για κάποιον που παρέκαμψε την ουρά.

Από την πλευρά της η Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου ΑΕ, διαχειρίστρια του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, εξέδωσε ανακοίνωση, αποδίδοντας το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην μεγάλη προσέλευση του κοινού.

Επίσης, κάνει γνωστό ότι λόγω της ταλαιπωρίας, όσοι επισκέφθηκαν το Χιονοδρομικό Κέντρο την Κυριακή, θα έχουν ειδική έκπτωση σε επόμενη επίσκεψή τους.

«Χ/Κ Παρνασσού: Παρέχεται ειδική έκπτωση λόγω της ταλαιπωρίας στις 15.1.2017. Η Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου ΑΕ, διαχειρίστρια του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, αναλογιζόμενη την ταλαιπωρία που υπέστησαν 4 και πλέον χιλιάδες φίλοι χιονοδρόμοι που λόγω της ημέρας και της πάρα πολύ μεγάλης προσέλευσης κοινού, δεν απόλαυσαν τη χιονοδρομία, ανακοινώνει ότι παρέχεται ειδική έκπτωση και στους χιονοδρόμους (κατηγορία ενήλικα) πού έκαναν χρήση των εγκαταστάσεων (αναβατήρων) του ΧΚΠ σήμερα 15.01.2017 που θα δικαιούνται εκπτωτικό εισιτήριο του 1€, στην επόμενη φετινή τους επίσκεψη. Η έκπτωση θα πραγματοποιηθεί με την επίδειξη της απόδειξης ή της μαγνητικής κάρτας χιονοδρομίας, όπου αναγράφεται η σημερινή ημερομηνία, όσον αφορά της ημερήσιες κάρτες και για τους χιονοδρόμους (κατηγορία ενήλικα) με πολύποντες κάρτες, ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από τον εκάστοτε ταμία».

Πηγή: cnn.gr

Σχόλια