default-image

ΑΝΤ1: Τέλος εποχής για Χούκλη, ήρθε ο Χατζηνικολάου -video

Life
ΑΝΤ1: Τέλος εποχής για Χούκλη, ήρθε ο Χατζηνικολάου -video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος εποχής για τη Μαρία Χούκλη και τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1. Μετά από πολλά χρόνια που οδήγησε το «πλοίο» της ενημέρωσης του καναλιού, η δημοσιογράφος αποχωρεί, καθώς ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει δώσει ήδη τα χέρια με τα στελέχη του σταθμού για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Η παρουσιάστρια ενδέχεται να αποχωρήσει πολύ νωρίτερα από τις 30 Ιανουαρίου και να είναι η Μαρία Σαράφογλου αυτή που θα παραδώσει τη σκυτάλη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ανθής Βούλγαρη στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»: «Στην αρχή ήταν να είναι η Μαρία Χούκλη ως έχει, κεντρική παρουσιάστρια και ο Νίκος Χατζηνικολάου να έβγαινε να κάνει μόνο τον σχολιασμό. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουμε η Μαρία Χούκλη θα αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1. Εγώ έμαθα χθες ότι χαιρετούσε και τον κόσμο πίσω από τις κάμερες. Ήθελε και η ίδια να αποχωρήσει από τα δελτία ειδήσεων, έτσι, το διαζύγιο θα είναι συναινετικό. Έχω μια πληροφορία ότι μπορεί να φύγει και νωρίτερα από τις 30 Γενάρη η Μαρία Χούκλη, να μην παραδώσει η ίδια τη σκυτάλη. Θα είναι η Μαρία Σαράφογλου που θα παραδώσει τη σκυτάλη».

zappit

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News