default-image

Απάτη: Με 100.000 ευρώ εξαφανίζουμε το πτώμα!

Κρήτη
Απάτη: Με 100.000 ευρώ εξαφανίζουμε το πτώμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτή τη φορά οι απατεώνες επιστράτευσαν το πιο απίθανο σενάριο για να πείσουν ηλικιωμένη σε χωριό του Ηρακλείου να πληρώσει αδρά. Οι επιτήδειοι δεν δίστασαν ούτε λεπτό και πήραν τηλέφωνο την ηλικιωμένη γυναίκα.

Με απίστευτο θράσος της είπαν μεν κατά την προσφιλή τακτική ότι ο γιος της σκότωσε ένα άτομο με το αυτοκίνητο, αλλά ζήτησαν και μεγάλο χρηματικό ποσό για να «εξαφανίσουν» το θύμα! Όπως είπαν χαρακτηριστικά με 100.000 ευρώ θα τακτοποιούσαν το θέμα με κινήσεις χειρουργικής ακρίβειας και χωρίς να κινήσουν υποψίες ,ώστε να μην βρεθεί το πτώμα μετά το υποτιθέμενο τροχαίο δυστύχημα και να μην μπλέξει ο γιος της.

Η ηλικιωμένη η οποία δεν επελέγη τυχαία αφού δεν παρακολουθούσε εξελίξεις και δεν γνώριζε για τις τηλεφωνικές απάτες στην Κρήτη, αρχικά ξέσπασε σε φωνές. Ωστόσο ευτυχώς λίγο αργότερα επικράτησε η ψυχραιμία και άρχισε να επικοινωνεί με τα παιδιά της για να διασφαλίσει ότι είναι καλά.

Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη των επιτηδείων, η υπόθεση καταγγέλθηκε στην αστυνομία.

Ευτυχώς η ηλικιωμένη δεν πλήρωσε τελικά τα χρήματα ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε ο σύζυγος της που  αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας αλλά όσο και αν ακούγεται παράδοξο,  έδειξε περισσότερη ψυχραιμία από τη γυναίκα του.

Οι απατεώνες αναζητούνται από την αστυνομία.

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News