default-image

"Ο κατήφορος" με ποδοσφαιρικό σενάριο!

Ποδόσφαιρο
"Ο κατήφορος" με ποδοσφαιρικό σενάριο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι λυπηρά όλα όσα έχουν συμβεί με επίκεντρο την «άνευ λόγου» διοργανώτρια του πρωταθλήματος της Β' εθνικής και μαζί ενδεικτικά για την ταινία που αναβιώνουν στην σύγχρονη εποχή με τίτλο «Ο κατήφορος». Μόνο που εκείνο το αξέχαστο φιλμ, είχε και τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο!

Η Κρήτη TV είναι ένα κανάλι που χαίρει αξιοπιστίας και έχει δείξει έμπρακτα και διαχρονικά μέσα και από υπερβάσεις της σε δύσκολους καιρούς, ότι είναι ψυχή τε και σώματι προσανατολισμένη στην προβολή και στην προαγωγή των αγαπημένων σπορ που συνδέονται με την κρητική ψυχή.  Αυτό που συνέβη με τα τηλεοπτικά γεγονότα πέριξ της Θεμιστοκλέους ήταν μια χονδροειδής απρέπεια έναντι των κρητικών υπογραφών που μέχρι τώρα στήριξαν και τον ΟΦΗ και τη διοργανώτρια.

Το άκρον άωτον είναι ότι της ζητήθηκε να μεταδώσει και το παιγνίδι ΟΦΗ - ΑΟΧανιά, μέσα από τους όρους μιας σύμβασης που τελικά δεν τηρήθηκε μονομερώς. Λες και έχουν πρόγραμμα παραγωγής πολλαπλών πτυχών αναξιοπιστίας, με όλο αυτό το κακέκτυπο που δημιουργούν αδιάκοπα σε αυτή τη διοργάνωση.

Εκείνο που σήκωνε πάντως την τρίχα, ήταν το εσωτερικό κείμενο στην ηλεκτρονική αλληλογραφία της ΠΑΕ ΟΦΗ με το κανάλι, που διαβάσαμε σε ανάρτηση του neakriti.gr. Εκπλαγήκαμε! Η νομικίστικη γλώσσα της απάντησης του ΟΦΗ, ήταν εντελώς άσχετη και εκ διαμέτρου αντίθετη με τη δημόσια ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ. Τι να σημαίνει άραγε, αυτή η «διγλωσσία»; Υπάρχει και πρόεδρος «εσωτερικού» στη μεγάλη ομάδα της Κρήτης;

Γιατί και το ύφος και το περιεχόμενο, φανερώνουν τον υποβολέα κάποιων λέξεων και όρων.  Μάλλον (εκείνος) αισθάνεται να λειτουργεί ως δεύτερη διοίκηση. Καραμπινάτο κρούσμα, δεύτερο, φέτος…

Ποιός όμως, κρέμασε την υπογραφή του Γιάννη Πολεμαρχάκη, τις προθέσεις του οποίου, προσωπικά, δεν τις θέτουμε σε αμφισβήτηση. Τις κρέμασε ο Λεουτσάκος, που ενώ έδωσε οκ για την κρητική μετάδοση και μάλιστα δις, στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, έκανε το παγώνι μπροστά στον Ταγματάρχη, για να προστατευθεί η αξιοπιστία!

Μάθαμε επίσης ότι οι έχοντες σώας τα φρένας, επιχείρησαν εκ των υστέρων να μεταπείσουν για τη μετάδοση από την ΕΡΤ3 ένα άλλο παιγνίδι, όπως της Λαμίας. Έπεσαν πολλά τηλέφωνα ακόμη και στον Καλογιάννη, για να αποφευχθεί η εκτροπή, αλλά έμοιαζε με θέατρο του παραλόγου, αφού μιλούσαν με εθισμένους στις εκτροπές!

Ξέροντας πολύ καλά με το τι συμβαίνει στη Football Leaque, επιμένουμε σε κάθε αρθρογραφία μας, να γίνει ότι είναι δυνατόν από όσους έχουν στα χέρια τους τον ΟΦΗ, ώστε η κρητική ομάδα, να φύγει το ταχύτερο δυνατόν από τα κάτω πατώματα και να επιστρέψει εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News