default-image

Μπάχαλο μεταξύ Football League και ΠΑΕ ΟΦΗ-Αθετούν τις υπογραφές τους

Μπάχαλο μεταξύ Football League και ΠΑΕ ΟΦΗ-Αθετούν τις υπογραφές τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό που επικρατεί φέτος με το πρωτάθλημα της Football League έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο… Αβεβαιότητα, ασυνέπεια και αναξιοπιστία χαρακτηρίζουν τις κινήσεις των υπευθύνων της που αποδεικνύονται τελείως απρόβλεπτοι!

Χθες η «Ίκαρος Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.» ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΟΦΗ για την μετάδοση του αγώνα της Κυριακής ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΑΟΧανιά (βλέπετε και το σχετικό συμφωνητικό), αφού προηγουμένως ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ είχε εξασφαλίσει τη σχετική άδεια της διοργανώτριας.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι από την Κρητική ΠΑΕ ήρθαν σε επικοινωνία με τους εκπροσώπους της Κρήτη TV, παρακαλώντας για την μετάδοση του αγώνα. Για μία ακόμη φορά η ανταπόκριση της επιχείρησης ήταν θετική, όπως κατ΄ επανάληψη έχει σταθεί στο πλευρό της ομάδας.  

Οι πληροφορίες που διέρρεαν χθες για σύναψη συμφωνίας ανάμεσα στη Football League  και την ΕΡΤ για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, διαψεύδονταν από τη διοργανώτρια ενώ την ίδια ώρα  υπήρξαν διαβεβαιώσεις από την πλευρά της Κρητικής ΠΑΕ  ότι δεν τίθεται θέμα με την μετάδοση του αγώνα.

Όπως φαίνεται όμως υπάρχει πλήρης ασυνεννοησία και ασυνέπεια μεταξύ της Football League και της ΠΑΕ ΟΦΗ, αθετώντας τις ίδιες τις υπογραφές τους. Το μπάχαλο σε όλο του το μεγαλείο!  

Σήμερα, το ρεπορτάζ από τη Football League κάνει λόγο για σύναψη συμφωνίας με την ΕΡΤ (μετά μάλιστα από κυβερνητική παρέμβαση)  με την ανακοίνωση να αναμένεται - όπως τονίζεται- από ώρα σε ώρα και ενώ η ΕΡΤ 3, εμφανίζεται να προετοιμάζεται για την μετάδοση του αγώνα ΟΦΗ- ΑΟΧανιά.

Μέχρι αυτή τη στιγμή πάντως καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει από τους αρμοδίους προς την «Ίκαρος Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις».

Και ρωτάμε κ.κ. της Football League και της ΠΑΕ ΟΦΗ:

-Πόση προχειρότητα  και ανευθυνότητα πια στο πρωτάθλημα της Football League;

-Έχετε αναλογιστεί ότι το τηλεοπτικό κοινό και οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που εμπιστεύονται την  Κρήτη TV δεν φταίνε σε τίποτα;

-Γνωρίζετε ότι για την παραγωγή του συγκεκριμένου τηλεοπτικού προϊόντος έχει κινητοποιηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός και έχουν επιτευχθεί συμφωνίες;

-Ποιος θα αναλάβει το κόστος της ανευθυνότητας σας;

Η «Ίκαρος Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις», εφόσον επιβεβαιωθούν τα όσα διαρρέουν,  θιγμένη από την ανακολουθία των υπευθύνων επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα της.       

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News