default-image

Έχασε 1- 0 ο ΟΦΗ στα Τρίκαλα

Κρήτη
Έχασε 1- 0 ο ΟΦΗ στα Τρίκαλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ήττα γνώρισε ο ΟΦΗ στα Τρίκαλα με 1-0 στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Football League.

Στο α΄ ημίχρονο ο ΟΦΗ δέχθηκε την πίεση των Τρικάλων με το "τρίγωνο" Γιαννιτσάνης - Δουκάκης - Μπαϊκαρά να του δημιουργεί αρκετά προβλήματα ενώ δεν έκανε ευκαιρία. Στο β΄ημίχρονο η ομάδα του Ηρακλείου έκανε κάποιες ευκαιρίες όμως δεν κατάφερε να βάλει κάποιο γκολ.

Το τέρμα των Τρικάλων το πέτυχε στο 55΄ο Γιαννίτσης.

Στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων βρέθηκαν 3.000 θεατές.

Oι φάσεις

90'Ο Κουσκουνάς βγαίνει στην αντεπίθεση, ο Δαύκος τον κόβει αποτελεσματικά κι έγκαιρα.

89'Ο Βουό πιάνει την κεφαλιά, ο Σιδεράκης εκτινάσσεται και αποκρούει εντυπωσιακά.

85'Ο Ριζογιάννης επιχείρησε νέο σουτ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Δαύκου.

82' Ο Βαλλιάνος κάνει τη σέντρα από τα αριστερά, ο Σιδεράκης κάνει λάθος εκτίμησης, η μπάλα φθάνει στον Ράντι, αλλά το σουτ που επιχειρεί περνά από την εστία των Τρικάλων.

78'Ο Στεφάνοβιτς με ωραία μπαλιά βγάζει τον Γιαννιτσάνη μόνο με τον Δαύκο, αλλά το τελείωμα αυτού είναι άσχημο.

76'Ο Ράντι εκτελεί το κόρνερ, ο Όγκμποε πιάνει την κεφαλιά, αλλά ο Σιδεράκης μπλοκάρει.

71'Ο Βαλλιάνος κάνει τη σέντρα από τα αριστερά, ο Βουό έπιασε την κεφαλιά. Ο Σιδεράκης ήταν εκεί που έπρεπε και μπλόκαρε την μπάλα.

55'ΓΚΟΛ για τα Τρίκαλα (Γιαννιτσάνης) και Τρίκαλα - ΟΦΗ 1-0 Έγινε η σέντρα από τα αριστερά από τον Μουμίν, ο Μπαϊκαρά έπιασε την πρώτη κεφαλιά, έδωσε πάσα στον Γιαννιτσάνη και με δεύτερη κεφαλιά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Δαύκου.

53'Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά βρίσκει χώρο, διεισδύει και κάνει το σουτ. Ο Δαύκος είναι σε ετοιμότητα, πέφτει στη γωνία του και μπλοκάρει.

50'Νέο σουτ εκ μέρους των γηπεδούχων. Ο Ριζογιάννης το κάνει, η μπάλα έξω από την εστία του Δαύκου.

47'Νέα ευκαιρία για τα Τρίκαλα. Ο Γκόλιας εκτελεί το φάουλ από τα δεξιά, ο Δαύκος αποκρούει προ του Λεάντρο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είχε προωθηθεί για να πιάσει την κεφαλιά.

45'Την κίτρινη κάρτα αντικρίζει ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ.

42'Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Αναγκαστική για τον Νίκο Νιόπλια. Ο Μπουρσέλης δεν μπορεί να συνεχίσει και τη θέση του παίρνει ο Ίμπαν Ράντι.

35'Ο Χουσεΐν Μουμίν αντικρίζει την κίτρινη κάρτα.

34'Ο Στογιάνοβιτς κάνει τη σέντρα, ο Δουκάκης πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Δαύκου.

32'Νέα προσπάθεια από τον Γιαννιτσάνη, ο οποίος είναι ο πιο δραστήριος παίκτης στον αγωνιστικό χώρο, η μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Δαύκου. Η φάση ξεκίνησε μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκόλια.

28'Απρόσεκτη μπαλιά από τον Δαύκο στον Κομεσίδη, ο Δουκάκης κλέβει την μπάλα, γυρίζει στον Γιαννιτσάνη, ο οποίος δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Δαύκος δε βρίσκεται στην εστία του. Ο Νάστος την τελευταία στιγμή παραχωρεί νέο κόρνερ.

24'Νέο σουτ από τον Γιαννιτσάνη, νέα απόκρουση από τον Δαύκο. Νέο κόρνερ υπέρ των Τρικάλων.

23'Ο Δουκάκης υποδέχεται την μπάλα στο κέντρο, βγάζει στον Μουμίν στα πλάγια, σέντρα του δευτέρου προς το κέντρο όπου βρίσκεται ο Λαμπάκης, ο οποίος όμως δεν μπορεί να βρει την μπάλα. Κόρνερ μετά από παρεμβολή των αμυντικών του ΟΦΗ.

22'Την κίτρινη κάρτα αντικρίζει ο Ντενίζ Μπαϊκαρά.

21'Ο Ριζογιάννης υποδέχθηκε την μπάλα μετά την εκτέλεση του φάουλ, έκανε και το σουτ, αλλά ο Δαύκος μπλόκαρε την μπάλα.

20'Ο Όστοϊτς κόβει με φάουλ τον Δουκάκης. Ωραία ενέργεια του 25χρονου μεσοεπιθετικού των Τρικάλων από τα δεξιά, ο Σέρβος δεν είχε άλλη επιλογή.

18'Ο Γιαννιτσάνης ελίχθηκε ωραία στη μεγάλη περιοχή, δέχθηκε το μαρκάρισμα, αλλά ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το ματς.

ΟΦΗ (Ν. Νιόπλιας): Δαύκος, Νάστος, Μιλοσάβλιεφ, Όστοϊς, Βουό, Χαντί, Μπουρσέλης, Κομεσίδης, Αντούκορ, Κιάσσος, Βαλλιάνος

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γ. Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο Πίντο, Βέρτζος, Μουμίν, Δούκακης, Ριζογιάννης, Γιαννιτσάνης, Στογιάνοβιτς, Μπαϊκαρά

Φωτογραφία αρχείου

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News