Ειδήσεις

Κλείνει η ράμπα προς εθνική από Εσταυρωμένο προς Αγ.Νικόλαο

Κλειστή λόγω βλάβεις στη "σχάρα" του αρμού της γέφυρας, η νότια ράμπα της εθνικής με κατεύθυνση από Εσταυρωμένο προς Αγ. Νικόλαο

Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αγ. Νικόλαο θα πρέπει να επιλέγουν άλλη είσοδο για τον προορισμό τους. Αυτή την ώρα στο σημείο τοποθετείται ειδική - κατάλληλη σήμανση από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας με τη συνδρομή της Τροχαίας ώστε να ενημερώνονται με ασφάλεια οι οδηγοί.

Σήμα από την Περιφέρεια Κρήτης στην τροχαία, να κλείσει επειγόντως η ράμπα της εθνικής οδού με κατεύθυνση από τον Εσταυρωμένο προς τον Αγ. Νικόλαο, στην (περιοχή Γιόφυρος), δόθηκε πρίν από λίγες ώρες καθώς διαπιστώθηκε σοβαρό πρόβλημα στο οδόστρωμα της παρακαμπτήριας οδού.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες διερχόμενοι οδηγοί διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πάει καλά με τις σχάρες του αρμού και ήταν αυτοί που ενημέρωσαν το τμήμα της Περιφέρειας που είναι αρμόδιο για το συγκεκριμένο σημείο.

Το πρόβλημα όσο κι αν ακούγεται απλό μάλλον δεν είναι και τόσο, αφού πρόκειται για ζημιά στις σχάρες διαστολή - συστολής με τον κίνδυνο να παραμόνευε για τους διερχόμενους οδηγούς.

Το κλείσιμο του δρόμου έγινε μέσα σε πολύ λίγα λεπτά χάρη στην άμεση συνδρομή και επέμβαση της τροχαίας, η οποία βρίσκεται στο σημείο και δίνει αυτή την ώρα πληροφορίες στους οδηγούς για εναλλακτικές διαδρομές…

Όμως και εδώ τα πράγματα δεν είναι εύκολα… αφού σημείο που να επιτρέπεται η νόμιμη αναστροφή δεν υπάρχει τουλάχιστον σε απόσταση ενός χιλιομέτρου περίπου.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αφενός να υποστούν τις επόμενες ώρες μεγάλη ταλαιπωρία οι οδηγοί που θέλουν να εισέλθουν στο ρεύνα με κατεύθυνση τον Αγ. Νικόλαο και αφετέρου να πραγματοποιούνται παράνομες αναστροφές λίγα μέτρα παρακάτω με κίνδυνο να προξενηθεί κάποιο ατύχημα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μεγάλα φορτηγά οχήματα χρειάστηκε να διασχίσουν όλη την παραλιακή λεωφόρο προκειμένου να βρουν διέξοδο για να φύγουν προς Αγ. Νικόλαο.

Όπως μας ενημέρωσαν από την Περιφέρεια πριν από λίγο, αύριο το πρωί μεταβαίνει συνεργείο για την επισκευή στις σχάρες των αρμών, όμως είναι αβέβαιο αν η επισκευή ολοκληρωθεί αύριο αφού πρόκειται για ειδικές σχάρες οι οποίες ενδεχομένως να μην είναι διαθέσιμες.

Μάλιστα εξεδόθει και Δ.Τ. από την Περιφέρεια στο οποίο αναφέρεται πως οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αγ. Νικόλαο θα πρέπει να επιλέγουν άλλη είσοδο για τον προορισμός τους. Αυτή την ώρα στο σημείο τοποθετείται ειδική - κατάλληλη σήμανση από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας με την συνδρομή της Τροχαίας ώστε να ενημερώνονται με ασφάλεια οι οδηγοί.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια