Ειδήσεις

Ξεκινούν τα προγράμματα για μαθητές «Αθλητισμός για όλους»

Από τις 5 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν να λειτουργούν τα προγράμματα για μαθητές «Γνώρισε τα Ολυμπιακά Αθλήματα», «Αθλητική Εκδρομή», «Γνώρισε τα Παραολυμπιακά Αθλήματα» και «Παιχνίδια στο νερό», όπως ανακοίνωσε η Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου και ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Τα προγράμματα που είναι ενταγμένα στο συνολικό πρόγραμμα «Αθλητισμός για Όλους» (Π.Α.γ.Ο.) υλοποιούνται στα δημοτικά αθλητικά κέντρα του Παγκρητίου Σταδίου και του Νέου Κλειστού Γυμναστήριου στα Δύο Αοράκια. Στόχος τους είναι η μύηση των μαθητών σε διαφορετικά αθλήματα,  η σύνδεση του ερασιτεχνικού και του σχολικού αθλητισμού με τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ηρακλείου, η ψυχαγωγία και η ενασχόληση των μαθητών με αθλήματα  στα οποία δεν συμμετέχουν συχνά όπως  κωπηλασία,  ξιφασκία,  στίβο, πάλη, επιτραπέζια  αντισφαίριση, άρση  βαρών, ενόργανη γυμναστική, σκοποβολή, γκολφ, κ.α.

Στα προγράμματα μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές από νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία και γυμνάσια από όλη την όλη την Κρήτη, με την κατάθεση σχετικής αίτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν τα τηλέφωνα 2810 264560 - 2810 264570 (εσωτ. 591 & 576) ή να ενημερωθούν από τις ιστοσελίδες www.aahaeota.gr και www.heraklion.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια