Ειδήσεις

Η Κασσιανή απο τα Χανιά "τρέλανε" το "The Voice" (video)

Την παράσταση έκλεψε μία νεαρή ερμηνεύτρια από τα Χανιά η Κασσιανή Λειψάκη που είναι κόρη του Δημήτρη Λειψάκη ,πρώην αντιδημάρχου και νυν δημοτικού σύμβουλου Χανίων.

Δεν έχουν τέλος οι Κρητικές παρουσίες με τις πολύ καλές εμφανίσεις τους στον μουσικό τηλεοπτικό διαγωνισμό "The Voice". Αυτήν την φορά την παράσταση έκλεψε μία νεαρή ερμηνεύτρια από τα Χανιά η Κασσιανή Λειψάκη που είναι κόρη του Δημήτρη Λειψάκη ,πρώην αντιδημάρχου και νυν δημοτικού σύμβουλου Χανίων.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΤΟ "THE VOICE"

Με την καταπληκτική ερμηνεία της προκάλεσε αναστάτωση  μεταξύ των κριτών που μόνο "στα μαχαίρια" δεν ήρθαν για το ποιος τελικά θα την αποκτήσει στην ομάδα του.

Και μπορεί η Κασσιανή να εμφανίζεται μπροστά σε κοινό, μιας και κάνει φωνητικά στον Σάκη Ρουβά, στο Κέντρο Αθηνών, αλλά θέλησε να δοκιμάσει την τύχη της και στο «The Voice».

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΦΑ ΤΗς ΕΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

Η ίδια με την ερμηνεία της έκανε και τους τέσσερις κριτές να πατήσουν το κουμπί και να γυρίσουν την καρέκλα τους με την ερμηνεία της στο κομμάτι «Feeling Good», τρελαίνοντας κυριολεκτικά τους coaches!

Τις ζήτησαν να ερμηνεύσει και ένα ελληνικό κομμάτι και τους εξέπληξε για ακόμα μια φορά, τόσο που τελικά οι κριτές «σφάχτηκαν» μεταξύ τους για το ποιος θα την κερδίσει στην ομάδα του! Ο Σάκης της είπε ότι έχει το ελεύθερο να πάει σε όποια ομάδα θέλει, λέγοντας: «Από εμένα είσαι ελεύθερη να πας με όποιον θες γιατί δεν θέλω να σκέφτομαι ούτε στο ελάχιστο ότι μπορεί να πιέζεσαι από το γεγονός ότι τραγουδάμε μαζί».

Και παρόλο που θεωρούσαν σίγουρο ότι θα διαλέξει εκείνον, λόγω της συνεργασίας τους, εκείνη έκανε την… ανατροπή και πήγε στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

Σχόλια