Ειδήσεις

Εικόνες από την τρελή πορεία του οχήματος στην Αγία Βαρβάρα

Εικόνες σοκ έστειλε αποκλειστικά στο neakriti.gr o ιδιοκτήτης του οικοπέδου στο οποίο κατέληξε το ΙΧ αυτοκίνητο στην Αγία Βαρβάρα.

Εικόνες σοκ έστειλε αποκλειστικά στο neakriti.gr o ιδιοκτήτης του οικοπέδου στο οποίο κατέληξε το ΙΧ αυτοκίνητο στην Αγία Βαρβάρα.

Το αυτοκίνητο κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο Ηρακλείου - Μοιρών όταν από άγνωστη αιτία εξετράπη της πορείας του, έπεσε πάνω σε στύλο, τον έριξε κάτω και κατέληξε στο οικόπεδο του κ. Σταύρου Παπαδάκη.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ, ΒΓΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ

Η τρελή πορεία του οχήματος ευτυχώς είχε αίσια κατάληξη για τους επιβάτες του αφού βγήκαν από το αυτοκίνητο τραυματισμένοι μεν, όχι σε σοβαρή κατάσταση δε.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τόσο η Τροχαία όσο και το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας πρόκειται για έναν άνδρα 38 ετών και μία γυναίκα 29 ετών. Η 29χρονη φέρει εκδορές και ένα ελαφρύ θλαστικό τραύμα στο μεσαίο δάχτυλο του δεξιού χεριού, το οποίο δε χρειάστηκε καν ράψιμο.

Ο 38χρονος φέρει θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής πάνω από το μέτωπο. Του έκαναν ράμματα και τον παρέπεμψαν για περισσότερες εξετάσεις στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Πάντως, τα πόδια, τα χέρια και ο θώρακας του άνδρα είναι σε καλή κατάσταση.

Σχόλια