Ειδήσεις

Χαμογελαστός μετά την περιπέτεια υγείας ο Αρχιεπίσκοπος

Χαμογελαστός και ευδιάθετος παρά την περιπέτεια της υγείας του πήρε εξιτήριο από το Βενιζέλειο νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος.

Χαμογελαστός και ευδιάθετος παρά την περιπέτεια της υγείας του πήρε το μεσημέρι της Τρίτης εξιτήριο από το Βενιζέλειο νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος.

Μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του όσοι βρίσκονταν στο νοσηλευτικό ίδρυμα έσπευσαν να τον πλησιάσουν και να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του Βενιζελείου κ.Μοσχοβάκη «ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης πήρε ειξτήριο και αποχώρησε από το νοσοκομείο. Όλες οι εξετάσεις του ολοκληρώθηκαν και δεν έδειξαν κάτι παθολογικό. Είναι καλά στην υγεία του με βάση πάντα το προχωρημένο της ηλικίας του. Του ευχηθήκαμε καλή ξεκούραση γιατί το χρειάζεται».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: EΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

Ο Αρχιεπίσκοπος νοσηλεύτηκε σε θάλαμο της Παθολογικής και φαίνεται ότι η βρίσκεται σε εμφανώς καλύτερη κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος εισήχθη στο νοσοκομείο εξαιτίας προ λιποθυμικού επεισοδίου. Υπεβλήθη σε ιατρικές εξετάσεις με την υγεία του όχι μόνο να μην εμπνέει ανησυχία αλλά με τον ίδιο τον περπατά από το ένα ιατρικό τμήμα στο άλλο στο εσωτερικό του νοσοκομείου.

Σχόλια