default-image

Σε πανελλαδικά site & εφημερίδες η είδηση του neakriti -pics

Κρήτη
Σε πανελλαδικά site & εφημερίδες η είδηση του neakriti -pics

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα αθηναϊκά site και πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικά δίκτυα έχει γίνει το θέμα που πρώτο και σε αποκλειστικότητα μετέδωσε το neakriti.gr σχετικά με τον Ελληνορθόδοξο νέο Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ

Έθνος, tvxs.gr, iefimerida.gr, protothema, thetoc.gr είναι ελάχιστα μόνο από τις πανελλαδικές εφημερίδες και ιστοσελίδες που αναμεταδίδουν την αποκλειστική είδηση του neakriti.gr.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ

Ακόμα και το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha έδειξε τις φωτογραφίες που πρώτοι εξασφαλίσαμε με τον Ορθόδοξο Ελληνικής καταγωγής Ρινς Πρίμπους να μεταλαμβάνει των Αχράντων Μυστηρίων.

Δείτε τις εικόνες από protothema, iefimerida και thetoc:

Μάλιστα, σχεδόν όλα τα ελληνικά εκκλησιαστικά σάιτ αναμεταδίδουν την είδηση και τις φωτογραφίες.

Σημειώνεται, ότι ο Ρινς Πρίμπους είναι Αμερικανός πολίτης με καταγωγή από το Πλωμάρι της Λέσβου. Ως ανώτερο στέλεχος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος των Ηνωμένων Πολιτειών βρέθηκε στο πλευρό του δισεκατομμυριούχου Ντόναλτ Τραμπ στηρίζοντας τον από την αρχή της προεκλογικής του εκστρατείας. Μέσα στην εβδομάδα που πέρασε ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος αναμένεται να ορκιστεί και να αναλάβει καθήκοντα στις 20 Ιανουαρίου 2017, έδειξε έμπρακτα την εμπιστοσύνη του προς τον ελληνικής καταγωγής στενό συνεργάτη του διορίζοντας τον ως προσωπάρχη του Λευκού Οίκου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News