Ειδήσεις

Η Κρητικοπούλα που χαιρέτισε τον Μπαράκ Ομπάμα

Η Ηρακλειώτισσα, μέλος του Λυκείου Ελληνίδων, έζησε μοναδικές στιγμές στην διάρκεια του δείπνου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μια στιγμή που θα θυμάται για πάντα στη ζωή της έζησε η 32χρονη Ηρακλειώτισσα Χρυσούλα Λεονταράκη, κάτοικος Αθηνών τα τελευταία χρόνια.

Η όμορφη Κρητικοπούλα, μέλος του Λυκείου Ελληνίδων, έζησε στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό της στην διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η Χρυσούλα, μία από τις 16 κοπέλες από το Λύκειο Ελληνίδων, που κυρίαρχο στόχο έχει στην μακρόχρονη πορεία του τη διατήρηση και τη διάδοση της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς, κατάφερε όχι μόνο να δει από κοντά τον Πλανητάρχη αλλά να χαιρετίσει τον πανίσχυρο άνδρα της υφηλίου.

"Αποτελεί πραγματικά για μένα τιμή να βρίσκομαι ανάμεσα στα κορίτσια που εκπροσώπησαν το Λύκειο Ελληνίδων και την χώρα μας και τα οποία χαιρέτησε ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών " αναφέρει στο neakriti.gr η Κρητικοπούλα που ερωτηθείσα και για τη στιγμή που ο Μπαράκ Ομπάμα βρέθηκε ακριβώς μπροστά της δήλωσε:

«Είδαμε τον Πρόεδρο Ομπάμα, χαμογελαστό να μας πλησιάζει συνοδευόμενος από τον κ. Παυλόπουλο.  Δια χειραψίας ευχαρίστησε μία-μία και τις 16 κοπέλες του Λυκείου Ελληνίδων ενώ έδειξε ενδιαφέρον και  για τις φορεσιές μας

Ο Αμερικανός Πρόεδρος μάλιστα πήρε μαζί του και στιγμιότυπα της συνάντησης με τις εκπροσώπους του Λυκείου Ελληνίδων, όπως άλλωστε καταγράφηκαν στο φακό του φωτογραφου του Λευκού Οίκου.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

φωτογραφίες : ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια